Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Moda si zodiile: Este stilul tau scris in stele?

de Madalina Alexe la 2018-03-28
Moda si zodiile: Este stilul tau scris in stele?
Daca semnul zodiacal iti influenteaza personalitatea, trebuie in mod necesar sa-ti influenteze si hainele pe care le alegi? Da, spun astrologii, care sunt de parere ca nu este cazul sa te ingrijorezi in legatura cu ce spun altii si sa-ti compui tinute in care arati mereu stilata, atragatoare si increzatoare. Citeste mai jos, conform Daily Mail, care este profilul tau fashion din punct de vedere astrologic.


Berbec.
Acest semn zodiacal este asociat cu actiunea. Esti puternica si combativa, iar hainele arata asta. Femeile Berbec ar trebui sa poarte haine taiate elegant, in rosu si alb. Berbecii sunt trend-setteri: eleganti si increzatori. Femeia Berbec arata minunat in pantaloni stramti sau fuste si rochii bine croite. Se fereste de imprimeuri, pasteluri, volanase. 
 
Taur.
Acesta este un semn eminamente feminin. Adori culorile pastel care sunt moi si senzuale. Hainele iti sunt feminine, vaporoase. Evita imprimeurile indraznete, taieturile riscante sau culorle puternice. Taurii sunt blanzi si dulci, dar pot fi si foarte incapatanati. Femeia Taur stie sa cucereasca prin fluturarea unei rochii ultra elegante, chic si delicate. Gandeste-te la Audrey Hepburn.
 
Leu.
Culorile dramatice cum este auriul, rosul si violetul sunt cele indicate flamboaiantei Leoaice. Uita de tenisii confortabili si de pantaloni si indreapta-ti privirea spre tinute indraznete, taieturi bruste si tocuri inalte care sunt perfecte pentru acest semn zodiacal increzator in propriile forte. Vezi Madonna.
 
Fecioara.
Detaliul si perfectiunea sunt de o deosebita importanta pentru Fecioara. Nu poate suporta ceva ieftin si prea vesel. Poarta haine elegante, cu o cusatura impecabila. Culorile perfecte sunt tonurile naturale, crem, bej, alb. Vezi stilul Claudia Schiffer.
 
Capricorn.
Subtil, demn si conservator. Rochia neagra este preferata Capricornului. Fara culori sau designuri excentrice. Gri, bleumarin, maro sau negru. Femeia Capricorn intelege intuitiv cum sa se imbrace in functie de ocazie si trebuie sa-si urmeze instinctele. Aminteste-ti rochia pe care a purtat-o Kate Middleton la anuntarea logodnei: un triumf al simplitatii si al elegantei, punandu-i in evidenta silueta perfecta.
 
Balanta.
Iubesti armonia si echilibrul. Forme simple, materiale fluide, culoi gen albastru inchis sau mediu, trandafiriu si negrul elegant.
Evita hainele prea pretentioase si prea incarcate. Un model pentru Balante este Gwyneth Paltrow.
 
Pestii.
Blanda, sensibila femeie Pesti trebuie sa poare culori sclipitoare. Auriul si argintiul ii stau bine. Dar si verdele si albul. Fara nimic ostentativ, caci femeia Peste vrea sa intre intr-o camera si sa observe, nu sa fie in centrul atentiei. Hainele trebuie sa-i urmareasca liniile si miscarile trupului. Nu i se potrivesc platformele sau tocurile inalte. Pestii trebuie sa se poata misca usor si liber, sa alunece ca pestele in apa. Semnul este artistic, creatov si usor de ranit. Elizabeth Taylor, frumoasa, feminina si fragila a fost un Peste tipic.
 
Scorpion.
Femeia Scorpion este foarte pasionala, seducatoare si senzuala. Albastru inchis, rosul si negrul merg cel mai bine pentru Scorpion. Matasea, satinul si catifeaua, preferabil pe langa trup. Ce zici de Demi Moore?
 
Varsator.
Excentrica, neconventionala, femeia Varsator nu-i pasa de ce crede restul lumii, atat timp cat plictiseala nu intra in ecuatie. Culori vii, in special albastrul electric, imprimeuri interesante sunt parte din felul de a fi al Varsatorului. Daca asa vrea, se va imbraca in chimono la serviciu. Femeia Varsator nu poate fi incorsetata in nimic lipit de trup sau in culori inchise. Nu va face parte din multime.
 
Capricorn.
Feminina fara efort, femeia Capricorn radiaza eleganta (Lady Di) si chic. Este sensibila si artistica, ii place rosul-cafeniu si liliachiul si arata mai bine in fuste si rochii decat in pantaloni. 
 
Gemeni.
Tinerete si versatilitate. Femeia Gemeni adora imprimeuri colorate si stilul confortabil. Adora distractia, asa ca orice serios si prea inchis la culoare nu i se potriveste.
 
Femeia Gemeni iubeste hainele si este versatila ina caesta privinta. Gandeste-te la Kylie Minogue.
 
Sagetator.
Hainele trebuie sa fie practice, chiar sport. Pantaloni, legginsi, rochii care se trag pe cap. Are picioare frumoase si trebuie sa le arate cu orice ocazie.
 
Femeia Sagetator poarta haine necomplicate, sincere. Rochiile vaporoase, cu margele sau paiete nu ii plac. Ce zici de Scarlett Johansson?
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre moda

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre semn zodiacal

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre zodii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre zodiac

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0