Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Culoarea MARO, vedeta sezonului de iarna 2014-2015: cum o combinam corect

de Ana-Maria Tudor la 2014-12-05
Culoarea MARO, vedeta sezonului de iarna 2014-2015: cum o combinam corect
Termometrele care ne arata zero grade Celsius dimineata cand ne trezim nu sunt deloc prietenoase, iar in graba de a pleca mai repede la serviciu, de multe ori ne dorim sa punem tot sifonierul pe noi!


Parca nici nu iti mai pasa de culoarea hainelor pe care le porti, de combinatiile perfecte, daca merge camasa cea noua cu geaca cea mai groasa din sifonier, daca se potrivesc cizmele in care nu te uzi la picioare cu paltonul care are gluca. Te regasesti in randurile de mai sus? Inseamna ca te regasesti haosul cu care, noi toti, ne confruntam de cand vremea rece a pus stapanire pe Romania. De cand nu mai stim daca afara ninge sau ploua si de cand nu ai fi surpins daca intr-o dimineata razele soarelui te vor trezi cu noaptea in cap!

Sa nu lasam totusi haosul sa isi faca de cap in viata noastra! Sa facem fata vremii reci si mohorate (si neprietenoase si triste) cu combinatii de haine care ne fac bine! Care ne ajuta sa ne simtim bine si sa aratam bine!

Pontul pe care ti-l impartasim de aceasta data se refera la vedetele sezonului de iarna 2014-2015. Cine straluceste cel mai mult in aceasta iarna? Culoarea maro, care a revenit la moda atunci cand ne asteptam cel mai putin.

Considerata de multe persoane o culoare plictisitoare si destul de greu de combinat, iti marturisim ca hainele si accesoriile maro te vor scoate din anonimat in acest sezon! In plus, nuantele de bej, maro deschis si chiar maro-roscat, nu sunt deloc ostile! Sunt nuante calde, care te transpun intr-o persoana placuta si cocheta!

Un sal maro, accesorizat cu o geanta din aceeasi gama de culori, reprezinta combinatia perfecta, indiferent de restul tinutei tale! DE asemenea, un palton in nuante maronii te lasa sa te joci cum vrei cu culoarea pantofilor si a gentii.


In cazul puloverelor sau camasilor bej sau maro, merg perfect atat cu blugii, cat si cu fustele elegante.
Trebuie sa acorzi o atentie mai mare cazului in care alegi sa porti pantaloni in nuante de maro. In acest caz, recomandam si incaltamintea de culori apropiate. Partea de sus a tinutei va fi in acest caz, obligatoriu, in nuante opuse. Recomandam bluzele sau camasile albe si accesoriile fine, nu prea incarcate.


O iarna minunata, in nuante de maro!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.5 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0