Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Piese vestimentare de toamna-iarna

de Viorica Ghinea la 2019-11-07
Piese vestimentare de toamna-iarna
Este toamna deja, iar pentru a ne proteja schimbarile majore pe care trebuie sa le facem sunt in garderoba. In tinutele de toamna din acest sezon gasim cateva piese vestimentare interesante, care te vor ajuta sa iesi usor in evidenta. Iata ce piese vestimentare nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba in aceasta toamna!


Multe dintre trend-urile din acest an le cunoastem deja, nu sunt o noutate, dar sunt reinventate intr-un stil aparent fabulous. Trebuie sa stii ca sunt cateva piese vestimentare pe care este important sa iti concentrezi atentia, iar daca le combini eficient, atunci aparitia ta va fi una stralucitoare.
 

Ce se poarta toamna asta

Geaca matlasata. Daca ai nevoie de o geaca pentru toamna-iarna, atunci cumpara-ti una oversize matlasata. Este vedeta sezonului, o vei putea asorta foarte usor cu orice, iti tine de cald si te ajuta sa te bucuri de un look tineresc. Gecile matlasate vin anul acesta intr-o gama variata de culori asa ca sunt usor de asortat pentru orice tinute, chiar si in cazul rochiilor elegante sau cu o pereche de jeans si un pulover moale.
 
Capa. Da, ai auzit bine, revine moda anilor 60’. Capele sunt piesele vestimentare caracteristice la acea perioada si nu si-au pierdut niciodata din interes si influenta. Capele croite lejer le poti purta cu orice tinuta, dar in special cu tochiile elegante si cu botinele speciale pentru toamna. 
 
Cojocul. Sarmul cojocului nu se va demoda niciodata. In primul rand, un cojocel este extrem de calduros si te va ajuta sa treci peste temperaturile reci din aceasta toamna-iarna. Insa, sa nu uitam nici de aspectul sau elegant care se asorteaza usor oricarei combinatii de culori sau materiale. 
 
Paiete. Ei bine, noutatea in acest an este faptul ca paietele se poarta pe timp de zi si nu seara asa cum eram obinsuiti. Cu influente ale anilor 80’, paietele sclipitoare se poarta acum pe pulovere sau pe fuste, oriunde pentru a iesi in evidenta. 
 
Costum masculin. Piesele vestimentare masculine intotdeauna ne-au atras pe noi, femeile. Costumul este una dintre cele mai elegante piese, care nu are nevoie de alte combinatii extravagante deoarece tinuta in sine este ectrem de echilibrata si bine definita. In ceea ce priveste accesoriile, incearca sa vii cu ceva de mici dimensiuni pentru a crea un echilibru. 
 
Palton animal print. Pare ca imprimeul de leopard nu se va demoda niciodata, nu-i asa? Iata ca si in acest sezon hainele animal print atrag atentia, fiind chiar vedetele sezonului. Paltoanele animal print sunt cele in voga acum, chiar si cele oversize in combinatie cu o tinuta in piele si pantofi stiletto. 
 
Rochii lungi. Chiar daca le vezi mai potrivite vara, sa stii ca rochiile lungi si fluide exprima senzualitate si eleganta, mai ales pe timp de iarna. Se poarta ori printuri ori culorile monocromatice, pentru un plus de senzualitate si mister. Cu siguranta tinuta ta va face furori la orice petrecere. 

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.9 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0