Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum am facut cea mai buna pasca de Paste din greseala

de Ana-Maria Tudor la 2016-04-28
Cum am facut cea mai buna pasca de Paste din greseala
Totul a pornit de la cuptorul meu nou, cu o multime de functii, pe care abia asteptam sa il pun la treaba. Bonus, descoperisem si reteta celui mai bun chesscake din oras. Atunci am facut prima mea pasca de Paste, din greseala.


Am trecut pe la un supermarket rapid, am luat o tava rotunda de de prajituri cu fund detasabil, 3 cutii mici de crema de branza si niste biscuiti integrali. Restul ingredientelor necesare le aveam deja in casa. (Da, pentru un cheescake bun nu ai nevoie de prea multe ingrediente. Aparent, nici pentru Pasca de Paste! :) )

Reteta chesscake facut acasa/Reteta pasca de Paste

Pentru blat:
250 gr biscuiti simpli
200 gr unt
zahar - optional (daca biscutii sunt dulci nu mai ai nevoie)

Pentru crema
500 gr crema de branza Philadelphia sau Exquisa
100 gr smantana
4 oua
o cana de zahar

Cum se face
Incepem, evident, cu blatul. Turtim bine de tot biscuitii. Eu am ales varianta clasica: i-am imbracat in folie de plastic si i-am batut cu facaletul. Intre timp, punem untul la topit, iar apoi il lasam sa se raceasca. Amestecam apoi intr-un bol biscuitii maruntiti cu unt, pana se omogenizeaza, iar apoi incepem sa intindem compozitia direct in tava rotunda de prajituri.

Pentru a te asigura ca nu se lipeste, pune o foaie de copt, iar apoi intinde compozitia de biscuiti exact ca pe un aluat de prajituri - atat pe fundul tavii, cat si pe peretii acesteia. Stratul trebuie sa fie potrivit, nici prea subtire, nici prea gros.

Apuca-te apoi de compozitia pentru crema. Bate ouale intr-un bol bine de tot. Intr-un alt vas mai maricel pune crema de branza, smantana, ouale batute si apoi cana de zahar. Amesteca-le bine si apoi rastoarna compozitia in tava, peste blatul de biscuiti.

Incalzeste cuptorul si apoi baga prajitura la foc. Temperatura recomandata - 120 de grade. Durata medie - 30-40 de minute.

Secretul cremei de branza: se intareste abia cand se raceste, asa ca vei avea impresia ca nu este gata. Asa am facut si eu: Am lasat cheescake-ul la cuptor peste 60 de minute si s-a transformat intr-o delicioasa pasca de Paste.

In functie de ce iti doresti sa obtii, cheescake sau pasca, vei tine prajitura la cuptor intre 30 de minute si o ora.

Las-o apoi la racit si serveste-o cu dulceata de fructe de padure. Este geniala!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.67 din 5 - 29 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Grasimea de la nivelul abdomenului este inamicul numarul unu al femeilor care isi doresc o talie de ...
    Proteinele, pentru majoritatea oamenilor inseamna o portie de carne carne, sursa sigura pe care ...
    Pietrele la rinichi, infectiile de tract urinar sau cancerul renal sunt doar cateva dintre ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016