Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum poti deveni o vloggerita de succes in maxim 12 luni?

de Sunt Fericita la 2020-04-24
Cum poti deveni o vloggerita de succes in maxim 12 luni?
Nu lasa plictiseala cauzata de izolare sa iti strice buna dispozitie! Cu doar cateva comenzi inspirate pe care le poti face chiar acum online, iti umpli timpul liber de acasa in cel mai creativ mod posibil. Plus ca poti castiga si bani din activitatea despre care vrem sa discutam astazi, in cazul in care canalul tau de Youtube se dovedeste a fi unul de succes. Fara a mai lungi absolut deloc aceasta discutie, haide sa vedem cum poti incepe chiar acum o cariera in vlogging, astfel incat sa te bucuri de succes in aproximativ 12 luni:


Fii la curent cu ultimele tendinte in vlogging

Cei mai de succes vloggeri le propun mereu subiecte fresh celor care au apasat deja butonul de “Subscribe”. Daca esti familiarizata cu un anumit tip de content pe care il promoveaza un vlogger cunoscut de la noi, vei vedea ca materialele pe care le urca pe propriul canal au mereu cateva ceva actual. Plus ca abordeaza si teme populare in randul celor care ii urmaresc. Uite un exemplu: “AM/N-AM”. Asadar, indiferent de topicul general pe care l-ai ales, nu uita sa presari din cand in cand si content in pas cu ultimele trenduri pe Youtube!
 

Sau poate ca vrei sa alegi un topic de care esti pasionata

Citeste cu foarte multa atentie aceste randuri, pentru ca iti vor prinde mai mult decat bine. Succesul celor mai de succes canale de Youtube se bazeaza pe o pasiune uriasa a vloggerilor pentru topicului in jurul caruia graviteaza intregul continut. Jocuri, muzica, sporturi extreme sau chiar gatit - vlogul bun pleaca dintr-o pasiune molipsitoare. Fara o iubire pura fata de topicul abordat, pe care sa o poti afisa chiar si offline fata de acel “ceva”, dorinta de a continua cu acumularea de content va muri in scurt timp. Asa ca nu iti punem decat o simpla intrebare, la care va trebui sa raspunzi chiar tu: Ce ai vrea ca oamenii sa stie despre tine? Dupa ce ai o idee in minte, continua sa citesti, pentru ca lucrurile interesante abia acum incep:
 

Vino cu un strop de calitate in fiecare minut de vlog

Toti cei care vor sa se apuce de vlogging au nevoie de aparatura speciala. Motivul este unul cat se poate de simplu: calitatea este seducatorare. Continutul la care se lucreaza - atat in etapa de filmare, cat si in cea de editare - este mult mai mai placut de urmarit, daca toata aceasta munca are la baza o tehnica de calitate. Daca vrei sa faci “vlogging si cam atat”, poti utiliza telefonul mobil, filmand cate un clip needitat, pe care sa il postezi apoi pe canalul tau de Youtube. Daca, insa, vrei sa devii un adevarat influencer, a carui canal sa fie urmarit de zeci de mii de useri, trebuie sa investesti timp si bani in productie. Iata cam cum arata echipamentul de baza al unui vlogger aflat la inceput de drum:

 

Camera: vei gasi mai jos cateva produse, pentru un strop de claritate:
 

  • Pentru incepatori: Canon PowerShot G7 X Mark II;
  • Pentru avansati: Panasonic HV-V770 sau Sony A5100;
  • Pentru profesionisti in utilizarea echipamentului: Sony A7s II.

 

Trepied: claritatea imaginii oferite joaca un rol important in imaginea pe care userii si-o formeaza fata de calitatea continutului tau. Asadar, pune chiar acum pe lista ta de cumparaturi online si un trepied. Iata niste sugestii de bun simt din partea expertilor:
 

  • Pentru camere foto-video cu greutate considerabila: Silk Pro 500 DX BK;
  • Pentru mini-trepiede: Kathay CK-36 sau Manfrotto Pixi;
  • Idee de trepied accesibil: Velbon EX;
  • Trepied pentru filmari in conditii dificile: Joby GorillaPod;
  • Trepied pentru filmari de sus (ex: vlog culinar): Velbon VS-443D

 

Lumina: iti recomandam sa nu alegi surse de lumina pe baza de becuri cu halogen. Acestea emana mult mai multa caldura, iar tu poti transpira excesiv in timpul filmarii, lucru pe care cu siguranta nu ti-l doresti. Iata care sunt recomandarile noastre:
 

  • Yongnuo YN208S;
  • Yongnuo YN0906 II;
  • Savage RGB Light Painter Pro;
  • Hakutatz VL-320 LED;
  • Hakutatz Super Slim Led Tube Light.

 

Microfoane: nimic nu este mai obositor decat un sunet de slaba calitate, pe care userii sunt nevoiti sa il suporte in timpul unui vlog. De aceea, asigura-te ca pui bani deoparte pentru produse ce pot capta sunetul cu o precizie foarte buna:
 

  • Pentru o apropiere de doar cativa metri de camera: Rode Videomic Pro R;
  • Pentru o alternativa ce tine cont de propriul buget: Rode Videomic Go;
  • Inca o varianta ce dispune si de iesire XLR: Rode NTG2.

 

Programe de editare video: mai stii minte cand precizam la inceputul articolului despre faptul ca un content de calitate se bazeaza atat pe o filmare foarte buna, cat si pe un proces de editare ca la carte? Legandu-ne putin de cea de-a doua etapa a obtinerii unui vlog reusit, afla ca cele mai bune programe de editare a continutului video sunt:
 

  • Adobe Premiere Pro;
  • Apple Final Cut Pro;
  • Sony Vegas Pro.

 

Pentru a obtine un continut final asa cum ai vazut pe la altii, trebuie sa inveti foatre bine unul dintre aceste programe de editare. Vestea buna este ca acestea se pot invata rapid, iar netul este cel mai bun loc in care poti gasi cele mai bune tutoriale despre editarea propriilor vloguri.

 

Iata care sunt cele mai importante lucruri de care trebuie sa tii cont, atunci cand vrei sa lansezi un canal de vlogging pe Youtube! Aceasta este o perioada numai buna pentru a incepe un astfel de proiect, asa ca treci cu multa atentie prin toti pasii de mai sus si apoi apuca-te de treaba! Succes!

 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
    Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0