Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 Modele de jachete pe care orice femeie trebuie sa le detina

de Camelia Diaconu la 2019-09-30
5 Modele de jachete pe care orice femeie trebuie sa le detina
Stilul vestimentar iti poate evidentia foarte usor trasaturile, mai ales daca este ales corect, cu bun gust si in functie de personalitate. Jachetele sunt piese vestimentare care nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunei femei, mai ales dupa o anumita varsta. Iata cinci jachete pe care musai trebuie sa le ai!


Orice femeie isi doreste sa iasa in evidenta, iar acest lucru se poate intampla foarte usor daca poarta piesele vestimentare potrivite. In cazul de fata, vorbim despre jachete.  Piese vestimentare de o eleganta incontestabila, care se asorteaza usor la orice si care pot fi purtate indiferent de model. Iata cateva recomandari!
 
Jacheta statement. Este un model de jacheta care te va scoate in evidenta, chiar si daca nu iti doresti acest lucru. Este o piesa indrazneata, comoda si pe care o poti asorta usor pentru orice tinuta casual sau eleganta. Daca iti doresti sa iesi din tipare, atunci alege o jacheta viu colorata cu accesorii stralucitoare cu o lungime peste genunchi.
 
Geaca de piele. Este piesa vestimentara iubita de toata lumea si usor de asortat oricand. Iti ofera incredere in tine si este potrivita pentru orice tinuta. Poti alege un outfit rock, o rochie eleganta de seara sau, de ce nu, o tinuta casual. Geaca din piele se asorteaza usor in orice combinatii.
 
Geaca din denim. Denimul a revenit in tendinte de cativa ani si este piesa vestimentara care iti ofera un look fresh si libertin. Geaca din denim oversize poate fi purtata atat pe timp de vara, cat si iarna cu un model de pulover calduros.  Mai mult de atat, exista modele de geci din denim care sunt imblanite prin interior. Se potrivesc atat pentru tinutele formate din rochii, cat si pentru tinutele casual din bugi si tricou.
 
Trenci. Trenciul este articolul vestimentar care iti ofera un plus de eleganta mister si rafinament. Este ideal pentru intalnirile de afaceri, peste rochiile elegante, dar si in combinatie cu blugii skinny ori cu o rochie-camasa. Trenciul emana feminitate si este recomandat tuturor femeilor care vor sa exprime asta.
 
Sacou. Purtat atat ca piesa de baza, cat si pe post de jacheta, sacoul este o piesa vestimentara care nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba. Este o piesa versatila, care iti permite sa o accesorizezi usor cu orice alte piese vestimentare. Un sacou poate fi purtat atat la o tinuta eleganta, doar cu un sutien pe dedesubt, dar si intr-o tinuta casual cu blugi si adidasi. Tinuta poate fi usor scoasa in evidenta cu ajutorul unui sacou cu o croiala aparte. De asemenea, in ceea ce priveste cromatica, poti alege un sacou in carouri, unul simplu, in dungi ori un sacou negru cu o croiala barbateasca.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.3 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0