Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa rezisti unui job pe care il urasti

Cum sa rezisti unui job pe care il urasti
Trezirea de dimineata poate fi un adevarat chin pentru cei care isi urasc locul de munca. Din cauza crizei economice si a numarului mic de posturi disponibile, schimbarea carierei ar fi o mutare dificila si riscanta. Desi cei din jur ar rade si ti-ar spune sa fi fericit ca ai un job, sunt momente cand ai prefera saracia, in locul unei sedinte de brainstorming.


Singura solutie este sa profiti de situatia in cate te afli. Daca iti urasti jobul, asta nu inseamna ca nu poti sa profiti de experienta. Iata cateva sfaturi:

Imprieteneste-te cu colegii
incearca sa faci in asa fel incat timpul petrecut la birou sa fie placut. Desi munca in sine poate fi greu de suportat, compania colegilor poate fi agreabila, iar timpul va trece mai repede. Imagineaza-ti ca lucrezi cu cei mai buni prieteni. Asigura-te ca il ai pe sef de partea ta. Fii protector cu nou-venitii, ia-i sub aripa ta si arata-le cum merg treburile.

Implica-te
Daca nu cunosti pe nimeni la locul de munca, implica-te in tot felul de proiecte si participa activ; va conta ca experienta in cv-ul tau. in plus, poate fi o cale de a te transfera in alt departament. Daca nu se intampla nimic, ia tu initiativa. Ia pulsul situatiei, afla ce-i deranjeaza de colegi si incearca sa rezolvi problemele - trebuie numai sa-i sugerezi sefului mici schimbari care ar fi potrivite -, iar colegii te vor aplauda. Fii indispensabil si oamenii vor incepe sa te priveasca diferit.

Locul de munca visat
Daca iti urasti jobul si nu firma la care lucrezi, afla tot ce poti despre ceea ce vrei sa faci cu adevarat, despre noul loc de munca pe care vrei sa il obtii. Daca te intereseaza Resursele Umane, intreaba-ti colegii de la acest departament despre ce presupune un job in domeniu. Incearca sa-ti schimbi cariera. Daca in cadrul firmei se elibereaza un post care te intereseaza, incearca sa-l obtii - cum ar putea fi mai rau decat acum? O alta posibilitate este sa participi la tot felul de cursuri sau perfectionari, eventual pe timpul si banii firmei. Profita de aceste oportunitati si imbogateste-ti aptitudinile.

Evadeaza
Pentru a te relaxa, desi esti la birou, asculta un post de radio, muzica sau o carte audio, deseneaza ceva pe un caiet, noteaza idei sau povesti. Daca esti in pauza, poti sa citesti o carte, sa faci o plimbare scurta sau sa iei o cafea.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.6 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre locuri de munca

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0