Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa te remarci? 9 detalii feminine care fac diferenta

de Sunt Fericita la 2020-01-06
Cum sa te remarci? 9 detalii feminine care fac diferenta
Intr-o lume precum un carusel colorat in care atractiile abunda tentante si stralucitoare la tot pasul, sa atragi atentia a devenit o adevarata provocare. Si cum stim ca nici prin cap nu iti trece sa apelezi la metode de a te pune in mod artificial in valoare, iti spunem mai jos care sunt cele mai bune trucuri de a te remarca prin detalii feminine irezistibile .De la frumusete la postura, de la par la ten, vezi cum sa captezi precum un magnet privirile tuturor si sa intorci capete pretutindeni! Abecedarul seductiei te asteapta in randurile de mai jos!


9 sfaturi care te ajuta sa iesi in evidenta

A te remarca nu tine nici pe departe de haine scumpe sau de bijuterii sclipitoare, ci mai mult de atitudine si de grija pe care o ai fata de tine. O tinuta ingrijita, eleganta, valoreaza mai mult decat un colier cu diamante sau un palton sofisticat (desi si acestea conteaza si nu vom fi noi cele care sa o negam). Aplica insa sfaturile de mai jos si vei vedea cum toate privirile se intorc fascinate catre tine!

Mentine o pozitie dreapta si gratioasa!

Poti fi imbracata in cea mai frumoasa rochie din lume, daca mergi aplecata, mereu cu privirea in pamant, nici macar nu se va mai remarca. Insa o pozitie cu umerii si spatele drept, cu pieptul si barbia inainte si cu un zambet molipsitor pe buze reprezinta expresia unei prezente care nu va trece niciodata neobservata. Ai incredere in tine si lumea va sta la picioarele tale.

Ai grija de tenul si de parul tau!

O piele neteda si luminoasa si un par curat si stralucitor spun mai multe decat cel mai creativ machiaj si cea mai hot coafura. Demachiaza-te in fiecare seara, aplica saptamanal o masca, mentine-ti cositele proaspete si ingrijite, cu o tunsoare care sa te avantajeze, iar oamenii vor roi in jurul tau precum fluturii pe langa un bec incandescent.

Gaseste acel ruj unic care sa te transforme!

Nu ai timp de un machiaj elaborat atunci cand pleci dimineata de acasa? Detaliul feminin care va face de fiecare data diferenta pentru tine este un ruj! Tot ce trebuie sa faci este sa gasesti acea culoare unica, desavarsita pentru tine. Fie ca e vorba despre un rosu incendiar, de un roz delicat sau de un nude seducator, ia mereu in calcul tonalitatea tenului tau, culoarea ochilor si a parului si vei merge la sigur.

Afiseaza o manichiura impecabila!

Nu degeaba se spune ca a fi ingrijita de la ultimul fir de par pana in varful unghiilor este secretul succesului. Daca nu ai chef, nu te complica cu modele de nail art fanteziste, dar pileste-ti intotdeauna unghiile, hidrateaza cuticulele si coloreaza-ti manichiura cu nuanta preferata sau doar cu lac. O adevarata doamna, care stie sa se remarce, nu va iesi niciodata din casa cu manichiura ciobita, oriunde ar merge.

Invata sa iti aranjezi parul in timp record!

Buclele sunt acel detaliu feminin care te ajuta sa iesi in evidenta in orice ipostaza. Oricareia dintre noi ii sta bine cu onduleuri delicate si romantice, dar cate femei au timp sa-si aranjeze zilnic parul cu ondulatorul? Avem noi rezolvarea problemei! Pur si simplu prinde-ti cositele intr-o coada inalta pe care sa o sectionezi in 4 parti. Onduleaza fiecare dintre aceste segmente si ai bucle superbe gata in cinci minute.

Cauta-ti parfumul-suflet pereche!

Femeia care a identificat parfumul ce i se potriveste perfect a facut unul dintre cei mai importanti pasi catre autocunoastere. Cheia este sa testezi si sa testezi: cere mostre de parfum de la magazinele de profil si cumpara esentele care ti-au facut cu ochiul, apoi bucura-te de compania lor imbatatoare. Poti avea sute de parfumuri pe parcursul vietii, dar unul va fi acela, the one, cel care va concretiza amprenta ta olfactiva.

Daca nu ti-ai gasit inca alesul, acceseaza acest top parfumuri pentru femei si inspira-te din cele mai populare variante de esente ale tuturor timpurilor. Nu uita ca in mediul online poti gasi oferte super avantajoase, asa ca purcede la misiunea de a-ti gasi aroma-pereche.



Pastreaza mereu la indemana un kit pentru retusuri rapide.

O femeie care straluceste stie ca machiajul impecabil cu care care paraseste zambind casa nu va avea aceeasi tarie de caracter precum ea si este posibil sa o lase la greu. De aceea, dupa pranz retrage-te la toaleta si fa un retus rapid al makeup-ului. Ai nevoie de un beauty blender inmuiat in apa (sau in apa de trandafiri, daca ai pofta si de un rasfat olfactiv) cu care sa aplici punctat corector pe zonele in care au reaparut imperfeciunile, de o pudra pentru setarea machiajului si de inca un strat din rujul tau. Vei fi la fel de proaspata si radioasa precum o printesa din basme!

Invata sa te relaxezi!

Vrei sa te remarci mereu, asemenea unei zeite stralucind in mijlocul muritorilor de rand? Atunci pune pret pe relaxare si detensionare. Din acest punct de vedere, uleiurile esentiale sunt magice! Inainte sa iti faci dus, presara cateva picaturi in cabina si lasa apa fierbinte sa curga cat te demachiezi, iar apoi vei constata fermecata ca pasesti nu in baia ta obisnuita, ci intr-o portie de spa imbietor parfumata. Uleiurile esentiale functioneaza la fel de bine insa si pe fata ta de perna, relaxandu-te si oferindu-ti in dar un somn odihnitor.

Descopera super puterile unui balsam de buze!

Nu o sa iti vina sa crezi cate secrete ascunde! Aplica-l pe buze pentru catifelare, hidratare si stralucire: nu ti-am spus nimic nou. Foloseste-l pe firele de par rebele care s-au desprins din coafura si permite-i sa isi exercite magia pe ele. La ce mai e bun banalul balsam de buze? Hraneste instant orice portiune de piele uscata, dar actioneaza eficient si pe post de iluminator: aplica prin tapotare, cu degetele, pe pleoapele superioare si pe pometi si ai un machiaj luminos cat ai clipi. Nu cunoastem un detaliu feminin mai apt sa te ajute sa atragi atentia!

Intr-o lume in care fiecare femeie e dotata cu arme imbatabile pentru a se remarca, fii tu aceea care atrage toate privirile cu cateva mici detalii feminine extrem de usor de pus in practica. Inspira-te de la sfaturile specialistilor si stilistilor si descopera puterea nebanuita a trucurilor pe care ti le-am indicat mai sus!


Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.6 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0