Puteti realiza nenumarate obiecte handmade pentru a va infrumuseta si colora viata. O multime de idei, metode si forme se nasc zi de zi, materializandu-se in creatii clasice sau de avangarda.
In ghidul practic "Produsele handmade - cea mai profitabila afacere la domiciliu" iti oferim informatii despre cum poti transforma pasiunea ta in afacere profitabila.
Afacere handmade: ce produse puteti realiza
Bijuterii din pietre pretioase sau semipretioase
Bijuterii handmadeAnul acesta bijuteriile sunt feminine, indraznete si masive. Alaturi de modelele clasice, sunt tot mai des intalnite si apreciate cele cu design modern.
Spre exemplu, se poarta coliere din metale, innobilate cu detalii fine si pietre pretioase sau semipretioase. Se poarta bratarile late, zalele mari, pandantive de inspiratie egipteana sau marina precum si indragitii cercei candelabru de inspiratie orientala. In voga sunt si diafanele accesorii textile presarate cu margelute sau cristale Swarovski. Toate aceste tipuri de bijuterii le veti regasi in trei povesti adevarate de afaceri.
Podoabe si accesorii din materiale textile
Toate tipurile de bijuterii de la cercei pana la bratari si inele se pot confectiona si din materiale textile sau se pot croseta/tricota. De asemenea, din diverse materiale textile, designerii si artizanii contemporani realizeaza nenumarate alte produse: berete, palarii, bentite, fundite, manusi, fulare, centuri, gentute etc. Aceste podoabe sunt de mare efect si foarte cautate de toate categoriile de cliente.
Astfel, un colier crosetat sau unul imbinat din flori pastelate de matase fina cu cristale Swarowski, o bentita din catifea si dantela sau o bratara din tafta sunt elemente originale si extrem de atractive.
Genti, curele si portofele
Originale, la moda, vesele si atractive, sunt accesoriile feminine de care avem neaparata nevoie. Nu putem pleca de acasa, nu-i asa, fara poseta in care sa ne tinem lucrurile utile dar si inutile care se aduna invariabil in geanta unei femei.
Daca doriti sa va incercati norocul si imaginatia confectionand aceste tipuri de accesorii, aflati ca exista cateva secrete. In primul rand alegerea firelor. In functie de textura pe care o doriti, puteti alege intre fibre de origine animala, vegetala sau sintetica.
Cutii pentru cadouri
Mai mici sau mai mari, cu forme diverse, elementele de quilling in culori vii pot infrumuseta orice cutie.
Cutiile pot fi din carton, furnir sau din alt material ce poate fi imbracat in hartie. Se pot folosi panglici sau margele, insa este esential a nu se incarca prea mult cu decoratii pentru a nu deforma estetica.
Afacere handmade - cat puteti castiga
Veniturile depind foarte mult de implicarea dumneavoastra in afacere. Un produs handmade lucrat cu placere se vede, se simte si atrage ca un magnet.
Puteti porni pe acest drum cu o suma foarte mica, din care sa va asigurati doar materia prima, cateva instrumente de lucru si materialele informative. Toate acestea ar putea costa doar 150-200 lei. Venitul obtinut il puteti reinvesti pentru a castiga experienta si notorietate.
Cautati sa participati la targurile de profil unde taxa de participare poate porni de la 200 de lei si poate ajunte pana la 500 lei daca optati pentru un stand. Taxa variaza si in functie de durata targului, spatiu, precum si de amplasarea acestuia (parc, piata, mall etc.).
Ghidul Practic care te invata cum sa-ti demarezi afacerea cu obiecte handmade se poate comanda aici >>
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 3
din 5
- 4 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!