Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum te minte el... cu interes

Cum te minte el... cu interes
Cand iti place de cineva trebuie sa stii ca nu poti avea pana la capat incredere intr-un barbat. Din nefericire, trebuie sa fii cu mare bagare de seama daca aratosul cu care schimbi vorbe cu subinteles este onest sau un jucator periculos. Iti vom enumera noi cateva dintre potentialele minciuni care-ti sunt servite in scopul nobil al infiriparii unei relatii.


1. Sunt singur, nu am pe nimeni.
Daca un barbat vrea sa se cupleze cu tine, nu o sa riste acest deziderat spunandu-ti ca are copii acasa. Uneori nu ai incotro si trebuie sa-l crezi pe cuvant. Daca insa aveti cunostinte comune, nu ezita sa intri in vorba cu ele.
2. Nu o sa spun nimanui.
Daca ai prins gustul unei aventuri si esti anxioasa, el te va linisti zicandu-ti ca va pastra secretul. Sa stii insa ca se va lauda in fata prietenilor. Si, odata ce deschide gura in fata unei persoane, stirea va deveni publica. Secretele nu raman secrete prea multa vreme.
3. Esti minunata.
Complimentele lui constante pot fi putin spre deloc sincere. Daca simte ca trebuie sa te copleseasca cu laude pentru a ajunge la primul sarut, o va face. Iti va spune ca esti frumoasa. Sau ca te iubeste. 
4. Nu fac asta niciodata.
Daca incearca sa se cupleze cu tine la o petrecere sau in timpul unui team-building, nu vrea sa crezi ca esti doar o noua cucerire. Iti va spune ca nu i s-a mai intamplat niciodata sa simta asa ceva. Dar, bineinteles, si urmatoarea va auzi exact acelasi cuvinte.
5. Am un job bine platit.
Unele femei sunt atrase de barbatii de succes. Daca are impresia ca te va atrage contul lui in banca, se va lauda ca a fost recent promovat. Va spune orice sa se puna intr-o lumina buna. 
6. Abia astept sa am copii.
Daca un barbat este cu adevarat disperat, te va minti in legatura cu importanta pe care o au copiii pentru el. Este o incercare ridicola de a te impresiona. Te face sa crezi ca este un potential partener de cursa lunga. Acesta este probabil unul dintre cele mai nesincere moduri prin care barbatii incearca sa atraga femeile.
7. Vreau doar sa te strang in brate.
Cine ar putea sa refuze o sesiune de imbratisare? Este intotdeauna bine sa simti un pic de caldura. Dar asta poate duce la sex. Se prea poate sa fie un romantic sau doar sa vrea sa se apropie mai mult de tine.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 2.5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cuplu

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0