Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce femeile frumoase isi gasesc barbati urati?

de Petru Scraba la 2014-05-28
De ce femeile frumoase isi gasesc barbati urati?
Iesisem asearea in oras si am am vazut un cuplu tinandu-se de mana. Femeia era una dintre acelea la care trebuie sa te uiti de trei ori inainte sa constientizezi ca mai este si un barbat langa ea. Asta daca el nu-ti da vreun pumn sau nu te calca pe picior, pentru ca te-ai oprit in mijlocul drumului sa te uiti cu gura cascata la partenera lui.


Da, femeia era foarte frumoasa. Rochia mulata ii arata perfectiune trupului, iar chipul ii era al unui inger. Iar cel de langa ea... Cum naiba au ajuns impreuna? Daca te uiti bine, vezi multe cupluri ‘nepotrivite’: barbati urati si femei care ar face-o si pe Sofia Vergara sa planga de invidie.
Ce vedea ea la el? Trebuie sa fie banii si, uitandu-ne la chipurile lor pocite, tragem concluzia ca sunt multi bani. Probabil ca la asta se gandesc multi.
Numai ca aceasta presupunere este cat se poate de gresita. E adevarat, stabilitatea financiara il poate ajuta pe un barbat sa puna mana pe o femeie frumoasa, dar nu este cel mai important aspect. Este vorba despre o combinatie de cateva caracteristici care il ajuta pe barbat sa-si gaseasca femeia visurilor.
Atat vreme cat barbatii gandesc ca femeile frumoase se intalnesc cu barbati urati numai pentru bani, pierd sansa de a intalni fete minunate. Nu trebuie sa presupunem nimic in ceea ce priveste femeile.
De-a lungul anilor, barbatii urati si-au construit doua tipuri de strategii pentru a se putea intalni cu femei frumoase. Prima consta in a cauta frumuseti nedescoperite. A doua este de a o imprsiona pe frumoasa fara prieten si satula de toate tacticile barbatilor aratosi. Ea nu vrea decat onestitate, un barbat de incredere si cu simtul umorului care sa ii aduca putina stabilitate in viata.
Barbatii urati si-au adaptat abilitatile: asa cum un orb isi dezvolta celelalte simturi, la fel si acestia invata sa puna accentul pe alte trasaturi bune. 
Majoritatea barbatilor fac greseala sa creada ca toate femeile frumoase se nasc frumoase. Barbatii aratosi cauta femeia frumoasa, cei urati o cauta pe cea potential frumoasa. Arata bine, dar are o stima de sine scazuta, nu are un stil definit si sex appeal. Nu o curteaza un barbat aratos, asa ca nu se aranjeaza. Pana cand vine unul mai urat. O complimenteaza si o face sa se simta bine in pielea ei.
Ajunge sa-l placa si, din acest motiv, incepe sa se imbrace cu stil. Va ajunge sofisticata si debordand de sex-appeal.
Numai ca, odata ce va incepe sa fie curtata de barbatii aratosi, se intreaba daca nu cumva greseste stand langa un urat. Va fi tentata sa testeze apele. Asa ca uratul face si mai mult:
- devine un bun comunicator: vorbeste cu incredere si spune ce trebuie sa o faca sa se simta bine,
- este distractiv si spontan,
- este un barbat adevarat: o femeie isi doreste un barbat care sa fie atras nu numai de trupul, ci si de mintea ei. Unul care stie ca viata nu este numai distractie. Unul care ii va asigura stablitatea emotionala si financiara.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.03 din 5 - 43 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre femeie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre femeie frumoasa

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre barbat

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0