Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Distractie maxima la noi in casa: ne-am achizitionat o plafoniera led cu boxa si bluetooth

de Sunt Fericita la 2018-02-22
Distractie maxima la noi in casa: ne-am achizitionat o plafoniera led cu boxa si bluetooth
De 2 zile avem in casa o plafoniera led cu bluetooth si boxa! Ei bine, daca nu credeti o astfel de inventie va poate schimba viata (in bine), va rog sa cititi pana la capat si, cu siguranta, va veti schimba parerea. Pentru ca asa ni s-a intamplat noua: o simpla aplica led cu boxa si bluetooth a produs o adevarata "revolutie" in casa noastra.


Ce credeti ca fac fetele atunci cand se plictisesc? Evident, cumparaturi! Intr-o astfel de "furtuna shopping" m-am aflat acum fix 7 zile, cand m-au picat ochii (si mouse-ul) pe o plafoniera led cu bluetooth si boxa. "Ciudata chestie", m-am zis. Cum adica, boxe in ...bec? Si am continuat sa citesc.

Aceste plafoniere cu led cu bluetooth sunt, de fapt, un gadget pe care si l-ar dori oricine in casa. Imaginati-va, sa controlati din propriul pat o plafoneria cu difuzor prin bluetooth si sa va jucati atat cu lumina, cat si cu muzica! Evident ca nu am stat pe ganduri si... am comandat de la Produseled.ro. Trec 2 zile si vine curierul.

In cateva ore, plafoniera cu boxa si bluetooth era deja instalata si ma jucam la reglarea luminii si redarea muzicii direct din telefon. Pentru ca exista o aplicatie gratuita care fix acest lucru face: te ajuta sa asculti muzica de pe telefon la plafoniera. Cu o putere de 20w (asa scrie pe cutie) plafoniera are o culoare alba (potrivita in orice context) si o durata de viata de aproximativ 30.000 de ore. Interesant este si faptul ca se aprinde imediat ce apesi pe buton si nu necesita incalzire, ca la becurile economice. Clasa energetica A+, garantie 24 de luni.

Nu am apucat sa testez toate functiile promise de aplica led cu boxa si bluetooth ca au ajuns acasa copiii! Si de atunci, sa te tii distractie. Cine credeti ca a setat alarma sa sune din 10 in 10 minute? (da, are si alarma inclusa!) Cine credeti ca a incercat toate jocurile de lumini setate in functie de ritmul melodie? Cine credeti ca s-a jucat in continuu cu intensitatea luminoasa a noului nostru gadget,  plafoniera led cu boxa si bluetooth ? Evident, cei doi kinderi ai nostri, care erau in extaz!

"Mami, ar trebui sa ne luam cate o plafoniera cu boxa in fiecare camera", spunea cea mare din cand in cand. Recunosc ca o astfel de aplica led cu boxa si bluetooth pentru baie nu mi se pare o idee rea dar...poate luna luna viitoare.

In concluzie, de 2 zile ascult Justin Tinmberlake la plafoniera cu boxa, evident cu joc de lumini in functie de vocalizele celebrului cantaret. Iar atunci cand bag copiii la culcare, le setez alarma care sa stinga la o numita ora lumina si muzica si ... pot citi si eu linistita in camera mea.

Recunosc, plafoniera led cu bluetooth si boxa m-a impresionat si mi-a deschis apetitul pentru a testa noi gadgeturi de acest gen. Ma gandesc deja la un aspirator robot sau la un dispozitiv gen Chromecast. Ramaneti aproape si va tin la curent cu noile tehnologii din viata noastra.

PS: daca aveti idei sau sfaturi despre cum putem folosi la maximum noua noastra plafoniere cu led si bluetooth, ori despre alte gadgeturi pe care le-am putea testa in casa nu ezitati sa ne scrieti in comentarii.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
    Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
    In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0