Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Festivalurile de muzica ale anului 2019

de Sunt Fericita la 2019-06-05
Festivalurile de muzica ale anului 2019
Mai este foarte putin timp pana cand se va da startul distractiei la festivalurile de muzica, asa ca ti-am facut o lista cu cele mai spectaculoase festivaluri de la care nu ai voie sa lipsesti anul acesta.


Festivalurile de muzica ale anului 2019


 
Romania este, de cativa ani, recunoscuta drept tara cu cele mai frumoase petreceri si festivaluri. Romanii stiu sa se distreze, motiv pentru care tot mai multe festivaluri tematice se desfasoara in tara noastra.

Din fericire, anul 2019 aduce o serie de festivaluri de muzica electronica, indie, rock, jazz, in locuri frumoase de la malul marii ori departe de agitatia orasului, tocmai pentru a te bucura de o atmosfera unica. Mai jos ti-am facut un top cu cele mai spectaculoase festivaluri de muzica ce se vor desfasura in acest an in Romania.

 
NEVERSEA. Incepand cu 4 si pana pe 7 Iulie, la mare va fi cel mai mare festival de muzica electronica, Neversea. Deja festivalul este la a treia editie si aduce pe scena cei mai buni artisti ai momentului. Nu ai voie sa il ratezi, mai ales ca te bucuri de o priveliste de vis la malul marii.

 
ELECTRIC CASTLE. Din 17 si pana pe 21 Iulie se va desfasura la Cluj Napoca, Domeniul Bontida, festivalul deja apreciat numit si Electric Castle. Aici te vei bucura de o serie de genuri muzicale, de la rock, hip hop, pana la reggae si electronic. Zona unde se desfasoara evenimentul este plina de delicatese locale, dar si preparate internationale si gustari delicioase.

 
UNTOLD. Incepand cu 1 si pana pe 4 August, la Cluj Napoca se va desfasura festivalul Untold. Este cel mai mare festival de muzica din Europa de Est, iar in acest an se pregateste si o surpriza pentru editia aniversara de 5 ani. Evenimentul se anunta a fi legendar datorita artistilor care vor pasi pe scena, asa ca nu ai voie sa lipsesti.

 
ROCKSTADT EXTREME FEST. In aceeasi perioada cu UNTOLD, 1-4 August, la poaelele Cetatii Rasnov, se desfasoara cel mai important eveniment metal din Europa de Sud Est. Festivalul are o vechime de 6 ani si ii aduna in fiecare an pe cei mai mari pasionati de muzica rock.

 
SUMMER WELL. Doua zile, 10 si 11 August te poti bucura de un festival de muzica pop, indie si rock. Festivalul se desfasoara in Buftea, Domeniul Stirbey, iar locatia este amenajata cu o multime de terase si zone de street food, dar si cu multe scene  unde vor canta cei mai renumiti artisti ai momentului.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0