Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Accesul unei tinere in Musee d'Orsay, interzis din cauza decolteului

de Sunt Fericita la 2020-09-14
Accesul unei tinere in Musee d'Orsay, interzis din cauza decolteului
Accesul unei tinere in celebru Musee d'Orsay din Paris a fost interzis din cauza decolteului. Iata, insa, ce s-a intamplat pana la urma.


Jeanne, o tanara in varsta de 22 de ani, a povestit miercuri ca i-a fost refuzat accesul de agentii de securitate din cauza tinutei considerate foarte lejere. "Sosita la intrarea in muzeu, nu am avut timp sa scot biletul ca la vederea sanilor si a aspectului meu un agent a fost socat. Nici acum nu sunt constienta de faptul ca decolteul meu a fost subiectul acestei controverse", a scris ea intr-o scrisoare deschisa catre muzeu. 
 
Chiar daca nu i s-a spus clar, tanara a inteles ca decolteul ei este cauza refuzului. "Regulile sunt reguli", i-au repetat agentii la intrare. "Un alt responsabil a intervenit si in niciun moment nu i s-a spus ca decolteul este o problema. "Mi-au fixat sanii", a scris tanara. Agentii au invitat-o sa imbrace o geaca, ceea ce a facut pentru a putea intra in muzeu. 
 
"In interior: picturi cu femei goale, sculpturi cu femei goale", a scris Jeanne, subliniind ca multi alti vizitatori erau imbracati sumar. Ea a criticat personalul muzeului pentru "discrimare pe baza decolteului". 
 
"Nu reprezint doar sani, nu sunt doar un corp, dublele voastre standarde nu vor fi un obstacol in calea accesului meu la cultura si cunoastere". 

Institutia si-a cerut scuze si a spus ca a fost o "greseala monumentala" din partea agentului de securitate, amintind ca vizitatorii nu sunt supusi niciunei restrictii vestimentare. 
 
"Dejun pe iarba", de Edouard Manet, si "Originea lumii", de Gustave Courbet sunt printre numeroasele opere celebre care infatiseaza nuditate si care sunt expuse in muzeul parizian. 
 
Conducerea muzeului a explicat ca "incidentul" a fost provocat de un agent de paza care s-a facut vinovat de exces de zel. El nu ar fi "aplicat regulamentul intern", care nu prevede restrictii vestimentare vizitatorilor. "Este vorba despre o greseala a unui agent". 
 
Muzeul precizeaza ca aceasta persoana nu figureaza printre angajatii sai, fiind recrutat de o societate care asigura paza la intrare. "Poate ca acest agent nu are experienta", a mai precizat institutia. 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre decolteu

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre paris

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre acces

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0