Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce modele de rochii din dantela nu pot lipsi din garderoba in acest an

de Sunt Fericita la 2021-06-29
Ce modele de rochii din dantela nu pot lipsi din garderoba in acest an
Nu exista nimic mai feminin decat o rochie. Din acest motiv, avem multe stiluri in garderoba noastra, dar exista cateva rochii care sunt esentiale, fara de care nu putem trai si care fac parte dintr-o garderoba de baza, astfel incat, atunci cand trebuie sa alegem un model pentru o ocazie sau alta, sa avem rochia potrivita la indemana.


De la rochii dantela, maxi, tip camasa, scurte sau lungi, acestea sunt modelele pe care orice femeie ar trebui sa le aiba in dulapul ei:
 
Rochii dantela negre
 
Poate ca este cea mai legendara. Clasica si atemporala, mica rochie neagra vine intr-o varietate de stiluri, astfel incat, fiecare femeie va putea sa o aleaga pe cea care i se potriveste cel mai bine. Exista o varietate de stiluri de unde poti alege, de la rochii de dantela negre, la stiluri mini, baby doll, si rochii negre de seara. De cand Coco Chanel a inventat-o, rochia neagra sau LDB, asa cum se numeste, a fost o baza in garderoba pentru majoritatea femeilor din intreaga lume. 
 
 
Rochii dantela
 
In acest sezon, rochia din dantela a revenit condimentata de tendintele gotice si victoriene. Dantela neagra a fost principalul lucru atunci cand vine vorba de aceste doua stiluri in trecut. Stilurile de rochii din dantela au supravietuit atat de multe secole, incat nu este ciudat faptul ca multe fete din industria modei poarta si adora aceasta tendinta.
 
Rochii camasa
 
Cu un anumit aer preppy, rochia camasa este ideala pentru birou, desi adevarul este ca o poti purta la orice ocazie datorita versatilitatii sale. Intr-o duminica o poti purta cu pantofi sport pentru a iesi la plimbare, dar castiga imediat eleganta cu tocuri si un colier. Rochia camasa nu este o rochie pentru o ocazie speciala, dar este o alternativa ridicata la elementele de baza de zi cu zi, si a devenit o baza perena a modei.
 
Rochii maxi in stil hippie
 
Stilurile de rochii maxi sunt perfecte pentru zilele de plaja. Stilul hippie este ideal atat pentru festivaluri de muzica, cat si pentru a te bucura de o vacanta langa mare. Alegerea unei rochii dantela in stil hippie este un pariu castigator in orice garderoba.
 
Rochii negre de seara
 
Pentru ca in orice moment poti fi invitata la o petrecere care necesita o tinuta eleganta, trebuie sa ai in dulap o rochie neagra in care sa arati fantastic (salopetele negre indeplinesc si ele aceasta functie).
 
Rochii office
 
Alege o rochie formala si sobra pana la genunchi, in culori precum bleumarin sau negru, care sa arate profesional. Ideala pentru cand ai o intalnire importanta sau cand vin clienti in vizita. Optiunile sunt nesfarsite, de la rochii dantela tip creion, pana la stiluri mai sobre in nuante de negru si bleumarin.
 
Rochii de cocktail
 
Desi mica rochie neagra este cea care conteaza cel mai mult, o rochie de cocktail eleganta iti ofera un aspect elegant si formal, ideala la orice eveniment de zi.
 
Rochii dantela midi
 
Atunci cand esti invitata la un eveniment in care o rochie de cocktail este prea informala, cel mai bine este sa mergi pe drumul de mijloc si sa optezi pentru o rochie midi clos sau tip creion.
 
Rochii dantela lungi
 
Se crede ca rochiile lungi arata bine doar pe fetele inalte. De fapt, sunt potrivite pentru toata lumea: pentru femeile de talie medie si mica, sunt recomandate rochii lungi asimetrice sau cu pliuri. Si femeile de dimensiuni mari vor arata bine in rochii cu croi drept, cu o linie a taliei mai vizibila. Poti opta, de asemenea, si pentru rochii dantela lungi care nu se vor demoda niciodata.
 
 
Rochii dantela albe
 
Inca din cele mai vechi timpuri, dantela a fost considerata o tesatura de lux. O rochie dantela reflecta un aspect nobil si rafinat. Aceste rochii sunt perfecte atat pentru evenimente de seara unde poti purta o rochie dantela lunga si eleganta, cat si pentru un stil mai informal, pentru o plimbare, intalnire sau pentru plaja. Se potrivesc bine cu accesorii maro si negre.
 
 
Rochii dantela in croi A
 
O rochie A-line este in forma de trapez, cu partea superioara ingusta care se deschide in jos. Aceste modele de rochii dama sunt perfecte pentru femeile slabe, deoarece sporesc subtilitatea corpului. Fetele putin mai plinute, de asemenea, arata bine intr-o rochie in linie A, deoarece le ajuta sa-si ascunda soldurile si burta.
 
 
O colectia bogata de rochii dantela si nu numai gasiti pe JojoFashion.ro

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.06 din 5 - 8 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0