Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Genti care se poarta in 2019

de Sunt Fericita la 2018-12-21
Genti care se poarta in 2019
Mai este foarte putin pana ce vom pasi in anul 2019 si deja incep sa apara intrebari de genul, oare care vor fi tendintele anul viitor, ce pantofi se poarta, dar si ce genti. Noi am aflat deja si iti spunem ce modele de genti sunt in trend in anul 2019!


Daca am aflat deja care este culoarea anului 2019, mai multe informatii poti afla aici,  acum a venit momentul sa ne punem intrebarea, dar oare ce modele de genti se vor purta in anul 2019. Iata si cateva idei din care sa te inspiri:
 
Genti mici. Cu o forma dreptunghiulara, ovala sau patrata, gentile de dimensiuni mici vor fi in tendinte in anul 2019. Acestea se vor purta atat in varianta sport, cat si clasicele genti elegante, care nu vor iesi niciodata din tendinte. 
 
Genti cu imprimeu. Atat animal print, cat si imprimeurile din perle, paiete, margele vor fi in trend pentru gentile anului 2019. Se vor purta gentile colorate care sunt usor de asortat in orice tinuta, dar mai ales gentile de mari dimensiuni cu aplicatii montate. 
 
Gentile din denim.  Pe langa faptul ca denimul va fi la moda la haine si anul urmator, iata ca si gentile din denim sunt recomandate in anul 2019. Se vor gasi intr-o gama variata de forme si culori si se asorteaza perfect pentru tinutele casual.
 
Genti impletite. S-au purtat si in aceasta vara si le-am vazut des la o multime de tinute, dar vor ramane in trend si anul urmator. Gentile impletite cu franjuri mari sunt in top anul urmator. 
 
Genti in diferite forme. Daca ai vazut noile colectii ale marilor case de moda, cu siguranta ai observat modelele extravagante de genti care au fost asortate tinutelor elegante. Anul viitor vom gasi o multime de genti cu forma patrata, de mari si mici dimensiuni si mai ales genti viu colorate. 
 
Plicuri supradimensionate. Daca ne-am obsinuit sa vedem plicurile mici in forme banale, ei bine de la anul nu va mai fi la fel. Se poarta plicurile simple, dar supradimensionate. Cele mai cautate vor fi nuantele neuter, asa ca ai in vedere acest aspect.
 
Borsete. In mare voga in acest an, borsetele vor continua sa ne surprinda si anul viitor prin formele si materialele propuse de designerii cu experienta. 
 
Genti cu puf. Genti cu franjuri, genti cu blana sau genti cu puf sunt cateva modele de genti pe care le vei vedea insistent din anul care urmeaza. Sunt insertii montate la o multime de modele de genti, tot ce ai de facut este sa iti alegi modelul care iti place.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0