Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Genti in tendinte pentru primavara-vara 2012

Genti in tendinte pentru primavara-vara 2012
Pentru o femeie, gentile sunt la fel de importante ca imbracamintea sau pantofii. Gentile reflecta stilul fiecarei femei in parte, iar modul in care o asortezi la tinuta arata bun gust sau inovatie. Iata ce genti trebuie sa ai in garderoba in primavara si vara 2012...


Am vorbit deja despre principalele tendinte pentru primavara si vara lui 2012, aici si aici, despre rochii, lenjerie intima si trendul hainelor transparente, acum a venit si momendul de a trece in revista tipurile de genti care se poarta in sezonul acesta.

Genti tricotate
In primavara si vara 2012 se poarta foarte mult imbracamintea si accesoriile tricotate. Asa cum avem botine tricotate, la fel vom avea si genti. Accesoriile tricotate au un aspect neobisnuit si creaza un look aparte, insa trebuie asortate cu grija, pentru ca nu se potrivesc oricarui gen de imbracaminte.


Plicuri mari
Desi de obicei gentile tip plic sunt de dimensiuni mici si foarte elegante, pentru primavara si vara 2012, designerii aduc in atentia noastra plicurile mari, sufucient de mari incat sa incapa in ele tot ce ar baga o femeie intr-o geanta de umar. Cumpara-ti un plic mare intr-o culoare neutra, potrivita pentru birou, si in nuante mai puternice, pentru tinute casual.


Genti cu imprimeuri
Gentile trebuie sa fie in primul rand un obiect practic, menit sa ne foloseasca zi de zi. Pentru primavara si vara 2012, tendintele gentilor introduc un element surpriza: imprimeurile. Fie ca sunt pe teme florale, animale, geometrice, cu buline sau abstracte, gentile cu imprimeuri vor fi un trend hot pentru primavara si mai ales vara lui 2012.


Genti cu clapa petrecuta
Acest tip de genti sunt la moda de ceva timp si se pare ca raman in tendinte si in primavara si vara 2012.


Genti mici de umar
Gentile de umar au fost mereu purtate, tocmai pentru ca sunt foarte practive. In acest sezon, numai gentile de umar de dimensiuni mici vor fi la moda.


Genti de mana
Mereu foarte comfortabile, practice si incapatoare, gentile de mana nu par foarte mari, desi sunt. Sunt perfecte pentru femeile de afaceri sau cele care au nevoie de multe lucruri zilnic.


Genti cu bareta
Sunt o tendinta puternica in primavara si vara lui 2012 si se potrivesc perfect pentru drumurile scurte prin oras, la cumparaturi sau atunci cand trebuie sa cari numai 2-3 obiecte personale.


Gentile de weekend si in stil tote
Gentile de dimensiuni exagerat de mari nu mai sunt la moda in primavara si vara lui 2012, insa cele de weekend si in stil tote se vor purta la fel de mult, tocmai din cauza ca sunt practice. Alege insa o geanta de dimensiuni nu foarte mari, in culori puternice, vibrante, care sa iasa in evidenta sau mergi pe o culoare neutra, pentru a o putea asorta la orice tinuta.


Genti foarte mici
Ne plac intotdeauna gentile foarte mici pentru ca nu ne incomodeaza prea mult, arata interesant si sunt potrivite pentru diferite ocazii. Gentile foarte mici sunt cel mai hot trend in primavara si vara 2012.


Genti cu bareta-lant
Geanta cu bareta din lant a fost introdusa de Chanel si de atunci nu s-a mai demodat niciodata, fiind reinventata si adaptata sezon de sezon.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre genti

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre primavara

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vara

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre 2012

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tendinte

Cele mai citite articole

Rodia este un fruct delicios si nutritiv cu o istorie bogata si origini stravechi. Desi poate parea ...
Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0