Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum personalizezi cartea de vizita? 6 idei

de Sunt Fericita la 2022-04-28
Cum personalizezi cartea de vizita? 6 idei
Cartea de vizita este cel mai util instrument de marketing pe care o companie il are la dispozitie pentru a se face cunoscuta. Tu si afacerea ta veti avea numai de castigat daca optezi pentru o carte de vizita personalizata, in ton cu nevoile si domeniul de activitate.


Evolutia noilor tehnologii a dus conceptul de business la un alt nivel. Un singur instrument a ramas in continuare de interes, extrem de util oamenilor de afaceri, micilor antreprenori, dar si celor care doresc sa se promoveze. Este vorba despre cartea de vizita. Trecerea timpului a facut ca prezentarea acesteia sa fie diferita, designul inedit, iar materialele din care sunt confectionate, unice. 
Cartile de vizita sunt utilizate de toata lumea, fiind cel mai simplu mod, aflat la indemana oricui, de a se prezenta pe sine si afacerea detinuta. Daca sunt personalizate, cartile de vizita trec bariera timpului si pot fi o modalitate bună de publicitate, la preturi mai mici fata de alte materiale promotionale clasice. La ce anume trebuie sa te gandesti cand vorbim de personalizarea cartilor de vizita? Iti oferim cateva sugestii care sa te ajute sa iti definitivezi imaginea. 
 
1. Dimensiunea
De regula, cartile de vizita sunt dreptunghiulare, destul de mici, daca optezi pentru dimensiunea standard. Acest lucru nu inseamna ca trebuie sa ramai in zona traditionala. Tiparul poate fi spart foarte usor, iar eleganta si rafinamentul pot garanta cel putin o prima impresie de neuitat. 
Sunt destul de multe modele carti de vizita, din care trebuie sa alegi ceea ce te reprezinta sau ceva care sa atraga atentia garantat. Depinde de tine ce urmaresti si cum vrei sa te prezinti in fata potentialilor clienti sau parteneri de afaceri. 
 
2. Forma 
 
Cartile de vizita clasice au fost inlocuite de unele decupate, cu forme circulare, hexagonale, de tip quadrant, square, peace, cu folio sau fara, stil landscape sau portret. Nonculorile alb si negru, utilizate la fundal au fost inlocuite de culori indraznete, in amestec sau in variante monocrome, carora le-au fost adaugate elemente simpliste, dar de efect - raze, puncte, linii. 
Limita este dictata doar de imaginatia producatorilor si a beneficiarilor. 
 
3. Materialele utilizate
 
Ai la dispozitie numeroase tipuri de hartie sau materiale pentru listare, texturate, multistrat, transparente, dar si pentru finisajele ulterioare, totul pentru un design care sa satisfaca cele mai exigente gusturi. 
Extra sfat: finisajele au menirea de a conferi un impact puternic la nivel vizual, dar si tactil, asadar opteaza pentru un aspect uimitor. 
 
4. Informatiile imprimate
 
Succesul in afaceri vine nu numai din prezentare, ci si din oferta si modul in care aceasta ajunge la publicul tinta. In afara celor standard - datele de contact ale tale si ale firmei, logo si slogan, web site, canale de social media - informatiile pe care vrei sa le contina cartea de vizita trebuie structurate, astfel incat sa prezinte succint ceea ce caracterizeaza businessul. Uneori acestea pot fi impartite pe ambele parti ale cartii de vizita, pentru a nu obtine un aspect incarcat pe o singura fata. 
 
5. Layout creativ
 
Dispunerea datelor in model este esentiala, motiv pentru care daca nu te pricepi trebuie sa apelezi la profesionisti. Un design creat de graficieni, după indicatiile tale specifice, va reflecta imaginea pe care vrei sa o prezinti celorlalti. O astfel de carte de vizita denota profesionalism, atentie la detalii si o prezentare care nu va trece neobservata. 
Identitatea vizuala inseamna imagina ta, asociata firmei, care poate fi completata de un cod QR, element extrem de apreciat de nativii digitali. 
 
6. Calitate 
 
Nu doar materialele trebuie sa fie de calitate, ci si printul trebuie sa respecte toate normele, astfel incat efectul aplicat sa fie cel urmarit. 
Extra sfat: corectitudinea datelor trebuie sa fie verificata atent, iar imaginea generala trebuie sa fie ingrijita, pe ambele parti. Marginile trebuie finisate impecabil. 
 
 
Va fi dificil sa alegi varianta potrivita cand ai atat de multe optiuni la dispozitie. Tine cont de impresia pe care vrei sa o faci, de mesajul pe care vrei sa il transmiti si de modalitatea in care vrei sa iesi in evidenta. Ajutorul profesionistilor poate fi extrem de important, iar designul unic, cheia catre succes.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
    Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0