Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Greseli financiare pe care femeile trebuie sa le evite

de Sunt Fericita la 2019-01-03
Greseli financiare pe care femeile trebuie sa le evite
Nu de putine ori am auzit faptul ca shopping-ul este una dintre cele mai relaxante activitati pentru o femeie. Da, stim, te simti instant mai bine dupa ce ti-ai cumparat o pereche noua de pantofi sau o geanta, insa gandind la rece, terapia de shopping nu ar trebui incurajata. Iata de ce!


5 Greseli financiare de evitat de catre o femeie
 
Se spune ca femeile sunt mai cheltuitoare decat barbatii, ba chiar ca isi cumpara des lucruri nefolositoare doar din dorinta de a mai face ceva cumparaturi in plus. In realitate, tindem sa credem ca, intr-adevar femeile pun mai mult pret pe aspectul fizic, acesta este si motivul pentru care isi cumpara atat de multe haine si accesorii. Totusi, este indicat sa facem o analiza inainte de a cumpara un nou produs si sa constientizam daca cu adevarat avem nevoie. Iti spunem ce greseli financiare ar trebui sa evite fiecare femeie, tocmai pentru a se bucura mai mult de ce are si pentru a face economii.
 
Un plan financiar. Realizarea unui plan financiar, practic a unui scop in ceea ce priveste veniturile lunare, te va ajuta sa iti prioritizezi cumparaturile. Gandeste-te la inceputul fiecarei luni: care sunt cheltuielile lunare, care sunt nevoile in ceea ce priveste consumabilele precum cosmetice sau alte obiecte. In felul acesta vei stii pe ce trebuie sa dai banii.
 
Economie. Sa economisesti inseamna ca la final de luna, chiar daca mai ai cativa bani in cont, sa nu ii cheltui pe obiecte nefolositoare. Sa iti prioritizezi nevoile si sa nu cumperi un brat de haine doar pentru ca erau la reducere.
 
Investitii. Daca ai reusit sa strangi de-a lungul anilor o suma de bani in cont, cel mai bine ar fi sa te gandesti la o investitie pe termen lung. Achizitionarea unui apartament poate fi o sursa de venit in mod constant, mai ales ca apartamentul se plateste singur in momentul in care il inchiriezi.
 
Renuntarea la moda. Trendurile se schimba de la an la an, iar daca vrei sa tii pasul cu noutatile vestimentare, atunci trebuie sa scoti din buzunar multi bani. Daca vrei sa fii la moda cu orice pret, atunci nu poti face economii ori investitii. Sfatul nostru este acela de a alege intotdeauna haine de calitate, deoarece sunt o investitie pe termen lung.
 
Diferenta intre nevoie si capriciu. Intotdeauna diferenta dintre o nevoie si un capriciu te va face sa realizezi ce este cu adevarat important. Ai nevoie de o tinuta eleganta pentru birou sau de doua tinute casual pe care sa le porti frecvent? Iti trebuie zece truse de farduri ori o trusa cu produse de calitate? Diferenta dintre nevoie de a avea un lucru si capriciul de moment te poate ajuta sa economisesti sume considerabile.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0