Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Imbunatatirea vederii. Poti sa vezi mai bine fara ochelari?

de Sunt Fericita la 2018-09-17
Imbunatatirea vederii. Poti sa vezi mai bine fara ochelari?
Raspunsul este da! Poti sa vezi mai bine fara ochelari. Iata ce trebuie sa faci.


Astazi poate ca esti dependent de ochelarii tai de citire. Poate ca nu poti conduce fara ochelari ori lentile de contact, fie ca este vorba despre lentile bifocale sau trifocale sau orice alt tip de lentile. Dar, in doar cateva saptamani, ai putea sa vezi mai clar fara ochelari, fara interventii chirurgicale sau exercitii fizice intense. Si exista doar un singur lucru care sta intre tine si o vedere puternica obtinuta in mod natural...
 
Ochelarii!
 
Chiar daca ei au ceea ce numim "lentile de corectie", de fapt, ochelarii nu iti imbunatatesc vederea. Ei doar iti sporesc temporar acuitatea vizuala. Dar, mai important, ei NU opresc problemele de vedere sa se inrautateasca in timp.
 
Cu toate acestea, vederea slaba este una dintre problemele actuale de sanatate cele mai frecvente. Mai mult de jumatate dintre noi poarta ochelari si majoritatea suntem resemnati cu acest fapt, majoritatea credem ca probabil nu e nimic de facut pentru a-ti salva cu adevarat vederea.
 
Insa asta nu este adevarat!
 
Pentru ca tu, ca orice alta persoana, ai deja puterea de a te bucura de o vedere mai clara, mai puternica, fara ajutor medical. Si ai putea folosi aceasta putere imediat, multumita unui program extraordinar, dezvoltat de o Fundatie renumita pe plan international, Institutul Cambridge. Ai putea chiar sa  scapi de ochelari - pentru intreaga viata!
 
Acceseaza acum Programul pentru imbunatatirea vederii. In doar 8 saptamani vei putea elimina multe din problemele de vedere din prezent. 
 
Iata asadar un program unic si puternic, deosebit de eficient, care poate inlatura fara dureri cauzele unor afectiuni precum miopie, astigmatism, acuitate vizuala scazuta pe timpul noptii, strabism, ambliopie, sensibilitate la lumina, oboseala ochilor, dureri de cap, usturimea ochilor si multe altele. Acest program te poate ajuta sa ai o vedere mai puternica pe zi ce trece, pana cand ai putea ajunge sa nu mai ai nevoie deloc de lentile de corectie.
 
Si, mai mult de atat, totul se intampla incredibil de rapid. In doar opt saptamani, pentru doar 20 de minute pe zi, acest revolutionar program executat la domiciliu ti-ar putea opri slabirea vederii si ti-ar putea restabili capacitatea naturala de a vedea clar - de la litere mici, la semne de circulatie. Iar cel mai important lucru este faptul ca nu exista nici un risc pentru ochii tai! Unele persoane care au folosit acest program au renuntat la ochelari in mai putin de cinci saptamani. Acum ai si tu posibilitatea sa-l incerci! 


...Click AICI pentru a obtine programul de imbunatatire a vederii! <<
 
 

Scoate-ti ochelarii - poti vedea fara ei!

 
Acest program iti poate aduce inapoi aproape complet acuitatea vizuala. Si poate fi unul dintre cei mai importanti pasi pe care ii poti face pentru a preveni declinul sanatatii vizuale o data cu inaintarea in varsta. Chiar daca ai purtat ochelari toata viata, acest program revolutionar ti-ar putea debloca abilitatea naturala de a:
  • Citi, scrie, conduce vehicule si multe alte activitati fara ajutorul ochelarilor
  • Vedea culori mai vii, a recunoaste mai bine contururile si de a avea o perceptie sporita
  • Te bucura de o viata fara dureri de cap si oboseala
 
De la fondarea sa in anul 1977, Institutul Cambridge a ajutat aproape 200.000 de oameni din intreaga lume, care au beneficiat de metodele sale revolutionare.
 
Cum poate Institutul Cambridge sa corecteze vederea ta slabita... atunci cand nimeni altcineva nu poate?
 
Este simplu: in ultimii 20 de ani specialistii de la Institutul Cambridge au studiat adevarul despre problemele de vedere.
 
Adevarul este ca 97% din cei care poarta ochelari nu s-au nascut cu probleme de vedere - sau chiar s-au nascut fara a prezenta un risc crescut de a suferi de probleme de vedere mai tarziu in viata. Daca te numeri printre cei 97%, inseamna ca pur si simplu ai "invatat" cum sa NU vezi pe parcursul vietii. Dar niciodata nu e prea tarziu pentru ca tu sa "re-inveti" sa vezi clar. Si chiar daca esti printre cei 3% nascuti cu probleme de vedere, te-ai putea bucura de imbunatatiri majore in doar cateva saptamani.
 
 

Cel mai frecvent - si mai periculos - mit despre vedere este…

 
... faptul ca acuitatea vederii tale este determinata doar de forma ochiului - astfel, in cazul in care ochii tai au forma corecta, vei avea o vedere clara pentru toata viata. Iar daca nu au forma corecta, vei suferi probleme de vedere. Dar Institutul Cambridge a aratat ca secretul capacitatii tale de a vedea clar NU este forma ochiului tau si nici puterea muschilor oculari. De fapt, ochii tai sunt de 200 de ori mai puternici decat au nevoie sa fie - si contin deja toti muschii de care ai nevoie pentru a te concentra cu usurinta.
 
Cheia capacitatii de a te concentra si de a vedea clar obiecte la orice distanta... este reprezentata de flexibilitatea muschilor din jurul ochilor si de cristalin.
 
Atunci cand  eliberezi de tensiune si rigiditate muschii oculari si zona din preajma lor – cristalinul, muschii si ligamentele care inconjoara ochiul, precum si muschii care contracta si misca ochiul - se intampla un lucru incredibil. Toate partile sistemului tau vizual lucreaza impreuna si functioneaza in armonie... asigurand acuitatea vizuala in mod natural.
 
CD-ul numit Programul pentru imbunatatirea vederii ar putea sa te ajute sa devii...

imbunatatire vedere
 
Dintr-o persoana dependenta de ochelari... o persoana care are o vedere mult mai buna, in doar 8 saptamani!
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala


Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0