Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

In cautarea cadoului perfect pentru partenerul tau

In cautarea cadoului perfect pentru partenerul tau
Voi v-ati pregatit pentru Ziua indragostitilor? Probabil veti spune ca este inca devreme si ca mai aveti timp sa va ganditi la asta, insa o sa va prezint cateva sugestii, pentru a nu va panica daca ramaneti fara idei pana in ultimul moment.


Atat in Bucuresti, precum si in alte orase din tara, in perioada 9-14 februarie vor fi organizate diverse targuri unde veti putea gasi cadoul perfect pentru partenerul de viata. 

In Bucuresti, Galeria Dalles va gazdui evenimentul "Valentine`s Day Fail", in cadrul caruia veti putea achizitiona bijuterii de argint sau cu  pietre semipretioase, cosmetice, aranjamente florale sau decoratiuni.

"Valentine's Day Fair" va avea portile deschise pentru toti indragostitii in perioada 9-14 februarie, intre orele 10:00-22:00.

De asemenea, cei care doresc sa isi "indulceasca" partenerii, pot vizita targul organizat la Hanul lui Manuc, din zona Piata Unirii din Capitala, unde va avea loc editia speciala de Valentine`s Day a targului Sweet Fest.

In Brasov, Macro Mall va organiza targul organizat de Ziua indragostitilor, in perioada 10-14 februarie, deschis intre orele 10:00-22:00.

Targul indragostitilor din Piatra Neamt va fi organizat de Galleria Piatra Neamt, unde fiecare cuplu isi va putea cumpara cadouri realizate manual.

Galeria Real 1 organizeaza un alt targ pentru cupluri in perioada 13-17 februarie la Oradea.

Intrarea este gratuita pentru fiecare persoana care doreste sa participe la aceste targuri.

Spor in cautarea cadoului perfect! 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ziua indragostitilor

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0