„Salutarile mele sincere“, „Cele mai calde salutari“ sau „A dumneavoastra sincera“ sunt la fel de potrivite ca si intr-o scrisoare clasica. Am o slabiciune pentru formula de salut „A dumneavoastra, cu respect“ la incheierea unei scrisori de propunere sau a unei note oficiale din corespondenta. O prefer in aceste situatii, deoarece rareori vedem asa ceva, iar atunci cand o gandesti cu adevarat, te va ajuta sa te diferentiezi folosind aceasta formula de salut unica, dar extrem de respectuoasa.
Verifica ortografia. Nu exista niciun motiv pentru care corespondenta prin e-mail trebuie sa aiba greseli de ortografie. Toate programele importante au un program de verificare a ortografiei. Foloseste-l.
Erorile gramaticale dintr-un e-mail sugereaza destinatarului ca nici macar nu te-ai obosit sa mai pierzi cateva secunde in plus cu verificarea ortografiei. Perceptia? Ce altceva mai trece cu vederea aceasta persoana? Dar cum ramane cu atentia sa la detalii? Nu iese absolut nimic bun din trimiterea unui e-mail cu cuvinte scrise gresit.
Click aici pentru detalii.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 2 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!