Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Kitul de extensii de gene pentru incepatori: ce contine si cum il alegi

de Sunt Fericita la 2023-03-15
Kitul de extensii de gene pentru incepatori: ce contine si cum il alegi
Esti pasionata de beauty si vrei sa descoperi cum se aplica extensiile de gene? Fie ca te gandesti sa iti deschizi propria afacere sau vrei sa te bucuri de gene arcuite si pline de volum chiar la tine acasa, un kit de extensii de gene te va ajuta sa faci primii pasi in aceasta directie. Descopera in continuare ce produse poti gasi intr-un astfel de kit si cum il poti alege pe cel care se potriveste perfect nevoilor tale.


Ce contine un kit de extensii de gene pentru incepatori?

De regula, intr-un astfel de kit vei gasi toate instrumentele si materialele necesare pentru a aplica si indeparta cu usurinta extensiile de gene. Inainte de a alege un kit pentru extensii de gene potrivit nevoilor tale verifica daca acesta cuprinde produse precum:
  • gene false - kitul poate contine extensii de diferite forme si dimensiuni, realizate din fibre naturale sau sintetice. Opteaza pentru extensii de la branduri calitative, care se potrivesc cat mai bine nevoilor tale, si verifica atent dimensiunile, volumul si curbura acestora, inainte de a achizitiona kitul.
  • primer - aceasta formula se aplica pe genele naturale pentru a le pregati de aplicarea extensiilor si pentru a creste aderenta adezivului.
  • adeziv - produsil permite atasarea extensiilor de genele naturale, asadar trebuie sa fie de o calitate inalta si sa asigure o aplicare usoara. Daca esti incepator, alege un kit ce include adeziv cu uscare rapida, ce dureaza doar 2-3 secunde.
  • remover - un kit complet va include si un astfel de produs, ce permite indepartarea blanda si rapida a extensiilor de gene.
  • patch-uri pentru ochi - pe parcursul aplicarii extensiilor, este necesar ca zona de sub ochi sa fie protejata, iar genele inferioare sa fie separate de cele superioare. Pentru aceasta, kiturile de extensii includ, de obicei, diverse tipuri de patch-uri ce usureaza procesul de aplicare si, totodata, hidrateaza zona de sub ochi.
  • periute pentru curatarea si pieptanarea genelor - aplicarea corecta a extensiilor presupune utilizarea unor produse de curatare si pregatire care se aplica cel mai usor cu ajutorul unor periute de mici dimensiuni. Totodata, la finalul aplicarii, genele trebuie pieptanate cu o periuta rotunjita, similara celor folosite pentru aplicarea rimelului. Un kit complet va include mai multe tipuri de periute de unica folosinta pentru o igiena optima.
  • diverse tipuri de pensete - extensiile de gene au, de regula, dimensiuni reduse, de aceea se manevreaza cel mai usor cu ajutorul pensetelor. Vei avea nevoie de o penseta cu varful drept, dar si de una curbata, pentru un proces de lucru rapid si eficient.
  • ventilator pentru gene - acest dispozitiv ajuta la uscarea rapida a adezivului si contribuie la o fixare cat mai buna a genelor.

Acestea sunt principalele elemente care fac parte dintr-un kit de extensii de gene pentru incepatori. Desigur, daca ai nevoie doar de cateva dintre aceste produse, poti opta pentru kituri mai mici. Vei gasi variante ce includ doar produsele ce se aplica direct pe gene - primer, adeziv si remover, sau diverse optiuni de pensete, periute si aplicatoare. Tine cont de nevoile tale si alege un kit de calitate inalta, ce include toate produsele necesare si iti asigura un proces de lucru usor si eficient. Nu in ultimul rand, exerseaza tehnica de aplicare cat mai des, pentru a-ti imbunatati rapid rezultatele!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre gene

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre gene false

Cele mai citite articole

Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0