Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Remedii naturiste pentru gene dese si lungi

de Viorica Ghinea la 2022-01-13
Remedii naturiste pentru gene dese si lungi
Chiar daca Mama Natura nu te-a inzestrat cu gene dese si lungi, totusi poti sa apelezi la cateva trucuri care sa iti faca firele de par mai bogate. Iata care sunt ingredientele naturiste pe care te poti baza pentru a obtine o privire misterioasa si seducatoare! Tot ce trebuie sa faci este sa le introduci in ritualul tau de ingrijire si infrumusetare. Rezultatele la care visezi nu se vor lasa mult timp asteptate.


Uleiul de ricin, cel mai bun ingredient pentru gene dese si lungi


Cu siguranta ai mai auzit pana acum de efectele incredibile pe care le are uleiul de ricin asupra regenerarii firelor de par. Daca nu l-ai incercat deja, iti recomandam un tratament care va face minuni pentru genele tale. Important este sa il aplici cu regularitate, altfel nu se vor vedea efectele dorite.

Cu ajutorul degetelor ori al unei periute curate de rimel, aplica acest ulei pe gene, dar si pe sprancene, in fiecare seara. Lasa-l sa actioneze peste noapte, apoi dimineata spala-te ca de obicei pe ochi. Ca sa obtii rezultate spectaculoase, amesteca uleiul de ricin cu vitamina E. Nu ti se vor indesi genele dupa primele zile de la aplicare, insa vei observa ca firele de par sunt mai inchise la culoare si ca au aspect mai sanatos. Urmeaza acest tratament timp de 2-3 luni, apoi ia o pauza.

Uleiul de masline hidrateaza si hraneste in profunzime


Alt remediu naturist pe care il poti include cu incredere in ritualul tau de ingrijire este uleiul de masline. Acesta este bogat in vitamina E si acid oleic, substante cu actiune hidratanta si regeneranta. Aplica ingredientul pe gene seara, inainte de culcare si indeparteaza dimineata cu apa.

Dupa cateva luni de tratament, genele tale vor capata volum, vor fi mai lungi si vor straluci de sanatate. In plus, acest tratament previne uscarea, degradarea si caderea firelor de par.

Gelul de aloe vera promite gene dese si lungi


Planta aloe vera este un remediu excelent pentru sanatate si frumusete, fiind considerata un ingredient bun la toate. Continutul bogat de vitamine si minerale favorizeaza cresterea si indesirea genelor, astfel ca trebuie sa incerci un tratament care sa aiba in compozitie gel de aloe vera
.
Pentru a obtine acest gel trebuie sa desfaci frunzele plantei si sa il iei de acolo. Daca nu o ai in casa si nici nu ai de unde sa faci rost, intreaba la magazinele naturiste de acest produs. Aplica ingredientul naturist cu ajutorul degetelor ori al unei periute curate de rimel. Lasa-l sa actioneze peste noapte si indeparteaza-l dimineata cu apa ori cu un demachiant.

Alt tratament pe baza de aloe vera pe care il poti incerca pentru gene dese si lungi este cel in compozitia caruia mai adaugi ulei de jojoba si infuzie de nuc. Aplica mixul de doua ori pe zi si indeparteaza-l dupa 15 minute. Astfel genele tale nu vor fi doar mai dese, ci si mai inchise la culoare gratie ceaiului din frunze de nuc, care inchide nuanta naturala cu cateva tonuri.

Ouale stimuleaza cresterea firelor de par

Bogate in proteine, ouale te ajuta sa obtii gene mai dese, mai lungi si mai rezistente. De asemenea, biotina, o vitamina a grupului B, joaca un rol important in imbunatatirea texturii firelor de par.

Pentru acest amestec, ai nevoie de putin galbenus si de cateva picaturi de glicerina. Inmoaie un tampon de vata in acest amestec si aplica pe gene. De asemenea, poti intinde  mixul si pe sprancene. Lasa tratamentul sa isi faca efectul timp de 15 minute, apoi clateste-te cu apa rece pe ochi. Repeta procedeul de trei ori pe saptamana timp de cateva luni.

Ceaiul verde iti face genele mai dese si mai lungi

Alt remediu naturist care te ajuta sa obtii gene dese si lungi in scurt timp este ceaiul verde. Acesta este bogat in flavonoide, substante care stimuleaza cresterea firelor de par si le ofera luciu natural.

Prepara o infuzie de ceai verde, apoi las-o la racit. Foloseste un tampon de vata pentru a aplica remediul de la radacina firelor de par pana la varfuri. Tine 15 minute, apoi clateste-te cu apa rece. Repeta tratamentul pentru indesirea genelor de doua ori pe zi timp de doua-trei luni.

Trucuri pentru ingrijirea genelor

Pentru a avea gene dese si lungi nu este suficient sa aplici tratamentele de mai sus, ci mai trebuie sa tii cont si de cateva reguli.

- Nu te culca niciodata machiata. Firele de par se vor usca, se vor degrada si se vor rupe cu timpul. Daca te simti prea obosita pentru a mai trece prin procesul de demachiere, tine in apropiere de pat niste servetele demachiante. Iti vor fi de un real ajutor atunci cand ajungi tarziu acasa.

- Fii blanda cu genele tale atunci cand te machiezi si te demachiezi. Miscarile bruste le pot afecta cu timpul.

- Asigura-te ca folosesti produse de makeup de calitate, altfel genele tale vor avea de suferit.

- Evita sa foloseste gene false. Acest tip de produse iti afecteaza firele naturale.

- Nu mai folosi aparatul pentru curbarea genelor. Stim ca adori efectul pe care il are acest instrument, insa genele tale s-ar putea sa aiba alta opinie despre procedeul pe care trebuie sa il suporte.

Aplica remediile naturiste de mai sus si tine cont si de indrumarile oferite si vei avea gene dese si frumoase mai repede decat iti inchipui. Cu toate acestea, nu te astepta ca rezultatele sa apara chiar peste noapte, pentru ca trebuie sa dai dovada de perseverenta.


Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.88 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre remedii naturiste

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ulei de ricin

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ulei de masline

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre aloe vera

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
In cautarea unei diete echilibrate si sanatoase, fulgii de ovaz sunt un aliat de nadejde pentru cei ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0