Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Letargia corporatista

Letargia corporatista
Exista un tip de virus care traieste in multe organizatii si se raspandeste cu repeziciune in randul oamenilor care isi petrec mult timp impreuna. Acest virus este extrem de contagios si prezinta o tulpina deosebita, care raspandeste o boala ingrozitoare: letargia corporatista. Printre simptomele sale se numara:
? Sintagma: „Nu, nu putem face acest lucru, pentru ca...“ ? Intalnirile din care rezulta o singura idee sau foarte putine idei cu care toata lumea este de acord. ? Sintagma: „Am mai incercat asta cu ani in urma si am dat gres. Nu vad de ce ti-ar iesi tie mai bine.“ ? Sintagma: „Cutare si cutare nu vor fi de acord“ (delegandu-se astfel obiectiile). La un nivel mai strategic, semnele includ afirmatii inchise, cum ar fi: „Singura modalitate de a reduce costurile este prin disponi- bilizarea personalului.“ „Singura modalitate de dezvoltare este prin achizitii impor- tante.“ „Singura  modalitate  de  crestere  a  profiturilor  este  prin cresterea preturilor.“ Cuvintele „singura modalitate“ sunt importante aici. Intotdeauna exista mai multe modalitati de a realiza ceva si multi dintre marii inovatori sunt cei care nu au tinut cont de un anumit status quo si au privit situatia dintr-o perspectiva noua. Niciodata ideile geniale nu sunt mai necesare decat atunci cand virusul letargiei corporatiste ataca o organizatie; insa numai ideile geniale nu sunt suficiente pentru a ucide virusul. El este atat de impregnat si se resimte atat de profund, incat toate abilitatile tale interpersonale, toata puterea ta extraordinara de convingere reprezinta o moneda esentiala. Vei fi nevoit sa duci un razboi diplomatic. Nu are niciun sens sa fii un caine care latra tot timpul. Dupa un timp, toata lumea il va ignora pe el sau pe tine.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0