Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Magic Disney: Papusa Elsa transforma visele in realitate

de Sunt Fericita la 2016-10-06
Magic Disney: Papusa Elsa transforma visele in realitate
Ce copil nu-si alege eroi sau eroine, prieteni imaginari sau zane alaturi de care sa se joace zi de zi? Intotdeauna exista un farmec aparte care ii atrage, trasaturi care-i fascineaza, giumbuslucuri care ii incanta. Personajele din povesti sau din desene animate, din filme si din carti, raman eroii copilariei lor si e important sa ii aiba cat mai aproape.


Fiindca dincolo de ceea ce inseamna joaca pentru ei, toate aceste modele vin cu ceva cat se poate de important: ii educa. Intotdeauna avem in povestile pentru copii modele de bunacuviinta, de prietenie, de respect pentru animale si pentru oameni. Mereu exista o morala a povestii sau un talc prin care copiii invata o lectie importanta: sa ii protejeze pe cei lipsiti de aparare, sa iubeasca animalele, sa fie prietenosi cu ceilalti copii, sa nu fie egoisti, sa pretuiasca valori pe care, la varste mici, nu le-ar putea intelege altfel.

De aceea, in joaca lor, isi doresc mereu sa aiba papusile sau jucariile preferate aproape, iar Elsa, eroina din Frozen, e un model de curaj, prietenie si devotament. E o printesa in adevaratul sens al cuvantului, si ce fetita nu si-a dorit, mica fiind, sa fie ea insasi o printesa?

O astfel de papusa e mult mai mult decat o simpla jucarie, e dovada ca ceea ce exista in poveste poate exista si in realitate. Povestile din jurul copiilor sunt inca realitatea lor si magia trebuie sa continue chiar si dupa ce filmul se incheie, iar cartea ajunge la ultima pagina.

Si ce mod mai bun de a le oferi o continuare nesfarsita a povestii decat facandu-le cadou eroina preferata pentru a o adauga realitatii lor din fiecare zi? Se vor trezi cu Elsa langa ele si-si vor aminti, dis-de-dimineata, de neinfricarea de care a dat dovada Elsa in fiecare pas pe care l-a facut si odata cu fiecare hotarare pe care a luat-o.

Se vor gandi la momentul in care Elsa a salvat-o pe Anna si se vor gandi ca si ele au un astfel de curaj si sunt chiar printese adevarate. Puterile Elsei nu sunt cele de regina a ghetii, ci cele care tin de bunatate, de curaj, prietenie si devotament.

O calatorie extraordinara se face alaturi de Elsa, iar orice copil nu isi inceteaza niciodata jocul. Ceea ce seara pare sa se incheie, dimineata se reia cu aceeasi vioiciune, iar cuvantul "magie" face parte din tot ceea ce inseamna joc pentru copii.

Daruindu-i aceasta papusa Elsa, ii daruim sansa de a visa cu mult mai multa forta, de a se bucura din plin, de a-si intregi joaca si de a trai fiecare zi stiind ca are alaturi exemplul sau preferat, inzestrat cu toate acele calitati pe care Elsa le demonstreaza in filmul creat de Disney.

Vor vorbi, vor dansa, vor discuta, vor pune lumea la cale. Vor organiza ceaiuri dansante, vor calatori prin interiorul fantastic de gheata al unui castel nemaivazut. Vor schimba rochii de printesa, isi vor potrivi diademele peste coditele impletite si vor face schimb intre ele de accesorii. Isi vor povesti peripetiile de peste zi: fetita va povesti ce i s-a intamplat la scoala, iar Elsa va avea, cu siguranta, povestiri din taramul magic.

Pe Olaf nu vor uita, desigur, sa-l includa in jocul lor fiindca Olaf le va amuza teribil si le va aminti de acelasi taram fermecat.

Printesa Elsa e ceea ce isi doreste fiecare micuta sa fie, e ceea ce fiecare fetita trebuie sa stie ca este deja, ca poate fi cea mai buna prietena, ca poate reusi tot ce isi propune, ca are deja o inima plina de curaj si ca este, la fel ca Elsa, o printesa care isi pretuieste prietenii. E esential ca orice copil sa invete de mic aceste valori importante, iar invatarea prin joaca ramane inca una dintre cele mai bune metode.

Foto: www.popsugar.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre desene animate

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0