Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 jucarii de plus de care niciun copil nu se va plictisi

de Viorica Ghinea la 2018-11-09
5 jucarii de plus de care niciun copil nu se va plictisi
De cate ori nu ti s-a intamplat sa cumperi o jucarie pentru nazdravanul tau si el sa se plictiseasca de ea dupa cateva zile? Ca sa eviti aceasta dezamagire, asigura-te ca ii cumperi acele jucarii de plus pe care orice copil le va gasi mereu interesante.


Primul criteriu dupa care trebuie sa te ghidezi atunci cand cumperi jucarii de plus sunt tendintele. Da, trendurile conteaza si in acest domeniu, nu doar in lumea modei vestimentare. Vei vedea ca altfel va reactiona copilul tau atunci cand ii vei darui un personaj din desenele animate preferate. Bucuria imensa i se va vedea imediat pe chip, asa ca nu vei mai avea nicio indoiala in privinta faptului ca ai facut cea mai buna alegere.


Te scutim de vanatoarea de jucarii si iti prezentam mai jos o lista inspirationala cu cele mai frumoase jucarii pentru copii.

1.  Jucarii de plus cu paiete reversibile -  Shimmeez


Jucariile de plus cu paiete reversibile se numara printre cele mai cautate modele din ultima perioada, fiindca au facut ravagii imediat ce au intrat pe piata. Cei mici pur si simplu le adora si se pare ca nu se mai plictisesc de ele. Sunt simpatice, amuzante si il pot tine ocupat pe nazdravan minute bune in sir. Vrei sa stii care este secretul? Culoarea jucariei Shimmeez care poate fi schimbata de fiecare data cand aranjezi paietele cu mana. Il poti motiva pe cel mic sa fie mai cuminte ori sa ia note mai mari prin promisiunea ca ii vei intregi colectia treptat. Descopera cele mai simpatice jucarii Shimmeez pe maxitoys.ro si fa-i o surpriza memorabila copilului tau. Fetitele vor fi fericite cu o jucarie Shimmeez unicorn, in timp ce pe baieti ii va incanta un ursulet Shimmeez.


2. Jucarii pentru copii BBW cu accesoriu pentru dormit


Si jucariile BBW cu accesoriu pentru dormit au mare succes la copii in aceasta perioada. Atat fetele, cat si baietii le gasesc extrem de distractive, asa ca nu vor avea viata scurta in mainile lor. In ceea ce priveste varsta potrivita, daca micutul tau are intre 3 si 7 ani, se poate juca in voie cu acest model simpatic. Cu siguranta va deveni in scurt timp cel mai bun prieten de plus al lui, asa ca nu ar trebui sa te surprinda daca isi va dori sa il ingrijeasca excesiv si chiar sa il ia cu el peste tot.


3. Minionii


Seria de animatii “Minionii” a prins atat de bine incat ar fi fost pacat sa nu apara pe piata si niste jucarii de plus de care copiii sa se poata bucura. Asadar, nu mai este de mirare de ce jucariile Minioni au un succes rasunator in randul copiilor. Vei face o investitie buna daca ii vei cumpara celui mic un model. Indiferent de piesa pentru care vei opta, orice copil va fi incantat de noul prieten de plus. Este atat de simplu s aiti faci copilul fericit.

4. Poneii si unicornii de plus


Daca vei intreba o fetita ce jucarie isi doreste sa primeasca in dar, poneii si unicornii se vor afla in topul listei. Stimuleaza imaginatia celei mici si ajut-o sa patrunda intr-o lume magica cu ajutorul acestor jucarii de plus. Joaca-te cu ea si inventati impreuna povesti cu animale fantastice. Nu o va ajuta doar sa devina mai creativa, ci si sa fie mai comunicativa si mai deschisa cu cei din jurul ei.

5. Olaf de plus


Printre cele mai indragite jucarii de plus se numara si Olaf din Frozen (Regatul de Gheata). Fa-i cunostinta copilului tau cu cel mai prietenos om de zapada. Pe acesta il poate imbratisa fara teama ca se va topi. Daca cel mic are si alte personaje din desene animate dragi, atunci inspira-te din ele cand mergi la cumparaturi de jucarii de plus.



Ce jucarii de plus crezi ca vor avea mai mult succes la copilul tau?



Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre jucarii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre educatia copilului

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre copil fericit

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0