Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 aplicatii de parenting carora trebuie sa le dai o sansa

de Sunt Fericita la 2020-02-06
5 aplicatii de parenting carora trebuie sa le dai o sansa
Responsabilitatile de parinte iti pot parea ceva greu de gestionat, mai ales in primele luni din acest nou capitol al vietii. Tu trebuie sa te adaptezi din mers intregii sume de schimbari in care te vezi prinsa, oferindu-i in acelasi timp toata dragostea si atentia din lume puiului tau. Insa fii linistita, este o perioada extrem de frumoasa din viata fiecarei mamici, asa ca nu iti trebuie decat putina rabdare pentru a citi acest articol pana la final, pentru ca tehnologia vine in ajutorul parintilor!


Cum? Ei bine, cele mai bune aplicatii de parenting le ofera mamicilor si taticilor sansa de a monitoriza activitatea celor mici, de pe tableta sau telefon, atunci cand acestia dorm, mananca, se joaca etc. Iata care sunt cele mai tari aplicatii de parenting ale acestui an: 


     1.   Aplicatii de parenting 2020 - Babygogo Parenting

Babygogo Parenting - Baby and Mothercare App este un tool de mare ajutor pentru parintii unor bebelusi aflati in primele luni de viata. Aceasta aplicatie disponibila pe telefoanele cu Android ofera informatii importante privind: perioada vaccinarilor, nutritia celor mici, reguli importante pentru ingrijirea acestora etc 
 

Iata cateva dintre cele mai importante functii ale acestei aplicatii: 

  • Raspunsuri utile pentru ultimul trimestru de sarcina;
  • Set complet de informatii privind alaptarea; 
  • Sfaturi importante din partea medicilor pediatri; 
  • Galerie de clipuri video cu tutoriale privind ingrijirea celor mici. 


     2.   Aplicatii de parenting 2020 - Baby Food Chart

Nu reprezinta pentru nimeni un secret faptul ca bebelusii au nevoie de o dieta speciala, construita in jurul nevoilor acestora de crestere. In aceste conditii, medicul specialist este cel alaturi de care poti construi o dieta adecvata pentru dezvoltarea sanatoasa a copilului tau, in primele luni din viata. 
 

Iar ajutorul tehnologiei vine ca o manusa pentru aceasta nevoie reala, printr-un app ce iti ofera peste 150 de retete, cu ingredientele recomandate de medicul tau. Descarca acum din Google Play Baby Food Chart si fii mereu creativa, atunci cand gatesti pentru cel mic. Acest tool iti permite sa gasesti rapid reteta potrivita, in functie de regiunea in care te afli, sau de ingredientele pe care le ai la dispozitie. 

 

Nu ai un telefon cu Android, pentru a descarca din Google Play acest parenting app? Consulta chiar acum lista de telefoane Samsung pe F64.ro


     3.   Aplicatii de parenting 2020 - Baby Daybook

Este un tool de tipul “baby tracker” ce iti permite o monitorizare simpla a puiului tau, atunci cand doarme sau cand se afla intr-o alta incapere. Este perfecta pentru parintii care se confrunta cu insomnii, lipsa unei experiente aprofundate in cresterea copiilor etc. 

 

Iata cateva dintre cele mai importante functii ale acestei aplicatii: 

  • Sumar zilnic al activitatii celui mic; 
  • Informatii prvind cresterea nou-nascutilor; 
  • Posibilitatea de stabilire a unui program predefinit. 
  • Growth tracker; 


     4.  Aplicatii de parenting 2020 - Baby Tracker 

Continuam seria aplicatiilor de parenting cu inca un tool conceput in jurul ideii de “monitorizare”. Mai mult decat atat, ofera o componenta puternica de statistica, ce iti permite sa monitorizezi, pe intervale de timp, progresele de crestere si dezvoltare pe care cel mic le face. Iata cateva tool-uri de monitorizare pe care aplicatia de Android “Baby Tracker - feeding, sleep and diaper” le ofera tuturor celor care o descarca din Google Play: 
 

  • Feeding tracker (Monitorizare a dietei celui mic); 
  • Sleep tracker (Monitorizare a somnului celui mic); 
  • Diaper tracker (Monitorizare a stocului de scutece).


     5.   Aplicatii de parenting 2020 - Kids Videos 

Terminam acest top cu o aplicatie dedicata unor copii putin mai mari, insa care au nevoie de aceeasi atentie din partea parintilor. Este o aplicatie ce ii tine ocupati pe pusti, oferindu-le exact lucrul pe care si-l doresc cel mai mult: distractie. “Kids Videos” este un parenting app ce vine la pachet cu o colectie impresionanta de clipuri video dedicate celor mici, si mai exact, peste 1 milion de filmulete amuzante: desene animate, clipuri cu animalute, cantecele de copii etc. 
 

Mai mult decat atat, “Kids Videos” include si o sectiune de clipuri educationale, imbinand astfel distractia cu educatia, intr-un mod extrem de interesant. Nu in ultimul timp, aceasta aplicatie de parenting contine si clipuri cu povesti de “Noapte Buna”, fiind astfel utila pe intreaga durata a zilei, de cand cel mic s-a trezit si pana cand adoarme! 
 

Daca esti parinte de putin timp, sigur vrei sa afli mai multe despre ce pot oferi aceste aplicatii de parenting. Tot ce trebuie sa faci este sa le descarci din Goolgle Play si sa iti simplifici si mai mult acest nou capitol al vietii, cu ajutorul tehnologiei! 


Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
    Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0