Ai nevoie de:
2 linguri si jumatate de zahar
1 pastaie vanilie
500 ml smantana (30% grasime)
1 lingurita extract de vanilie
1 lingura lichior / rom
un pliculet de gelatina
Cum se face:
Pune mai intai gelatina in apa rece pentru cateva minute iar apoi pune intr-o cratita smantana si amesteca bine. Adauga treptat zaharul, vanilia, si amesteca-le pana dau in fiert.
Vei lasa compozitia sa se raceasca bine, iar apoi vei adauga gelatina, amestecand pana se dizolva. Poti adauga daca vrei si putin lichior sau rom daca vrei - este optional.
Trece compozitia printr-o sita si apoi rastoarn-o in forme pe care le vei lasa la frigider cateva ore. Inainte de a servi desertul, orneaza-l cu putin sos de fructe de padure pentru un efect special.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
