Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Patru barbati din zodiac cu care faci casa buna

de Viorica Ghinea la 2020-07-22
Patru barbati din zodiac cu care faci casa buna
Orice reprezentanta a sexului frumos isi doreste sa isi gaseasca barbatul potrivit, cel care sa merite din plin sa primeasca o diploma de sot de nota zece.


Nu este nevoie sa dai un anunt la matrimoniale ori sa incerci tot felul de trucuri impartasite de femeile batrane, ci te poti lasa pe mana astrelor.

Iata spre ce zodii de barbati ar trebui sa iti indrepti atentia de acum incolo! Doar cu ei poti sa faci casa buna!

Taur

Daca ai pus mana pe unul dintre reprezentantii zodiei Taur, te poti considera norocoasa pentru ca se numara printre barbatii cu care faci casa buna. Acesta este galant si fidel, astfel ca te va face sa te simti ca o regina langa el. Nu te va lasa la greu atunci cand ii vei cere ajutorul, ci se va implica activ in toate activitatile gospodaresti. Nu te va dezamagi nici la capitolul amoros, pentru ca barbatul Taur este unul dintre cele mai pasionale semne din zodiac. Suna prea bine ca sa fie adevarat? Inca nu am terminat cu pachetul pe care il aduce intr-o casnicie acest reprezentant. Este rabdator, echilibrat si sincer, asa ca nu exista riscul sa te dezamageasca. Dimpotriva, acesta chiar merita sa fie urcat pe un piedestal inalt.

Rac

Alt reprezentant de seama pentru care merita sa mergi pana in panzele albe este cel nascut in zodia Rac. Nu exista unul mai bun la suflet, mai grijuliu si mai iubitor ca el, asa ca ai tras lozul cel mare daca il ai deja langa tine. Ai grija sa nu il ranesti, pentru ca este unul dintre cei mai sensibili reprezentanti ai sexului opus. Te va cuceri inca de la inceput cu romantismul si cu generozitatea lui. Daca ii vei demonstra ca esti femeia potrivita pentru el, nu te va lasa sa ii scapi. Nativul din zodia Rac chiar stie sa lupte pentru perechea lui atunci cand aceasta i se dedica trup si suflet.   

Fecioara

Nici barbatul Fecioara nu este de ocolit atunci cand vorbim despre un sot de nota zece. Poate ca te va scoate cateodata din sarite cu simtul lui critic, dar cu siguranta vei cunoaste fericirea alaturi de el. Putini reprezentanti ai sexului opus se pricep atat de bine sa citeasca nevoile femeii de langa ei. Il poti prezenta fara nicio retinere atat prietenilor, cat si familiei, pentru ca acest barbat nu te va dezamagi. Este extrem de atent la modul in care arata si se comporta, asa ca nu ar trebui sa te mire daca vei fi invidiata de catre alte femei. Stai linistita, nu va trebui sa fii cu ochii in patru, fiindca este un barbat fidel atunci cand are langa el tot ceea ce ii trebuie.

Capricorn

Pana acum nu te-a convins niciun reprezentant al sexului opus ca merita sa iti fie sot? Ei bine, inseamna ca inca nu ai cunoscut unul nascut in zodia Capricorn. Acest nativ te va impresiona inca de la inceput cu sarmul lui. Poate ca la inceput ti va parea ca este indiferent si rece, dar vei descoperi treptat ca in interiorul lui se ascund sentimente intense. Este intelept, are simtul umorului, ambitios si cu principii bine inradacinate. Atunci cand iti vei dori sa pui ceva in practica, te vei putea baza cu siguranta pe el. Harnicia lui nu cunoaste limite, asa ca iti va face concurenta acerba la activitatile din gospodarie.

Daca ai o relatie cu unul dintre acesti nativi ai horoscopului, atunci te poti considera norocoasa. Ai tras lozul cel mare. Nu iti pierde speranta in caz ca nu ai intalnit unul dintre acestia pana acum, macar vei sti pe viitor spre care sa iti indrepti atentia.


Citeste si ce fel de femei ii innebunesc pe barbati>>


Foto: Pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.63 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0