Ingrediente:
- 450 g amestec de fructe (mere sau pere curatate de coaja si feliate, caise uscate, stafide)
- 2,5 cm radacina de ghimbir, rasa,
- ½ lingurita cu scortisoara,
- 6 frunze de menta,
- 2 lingurite zahar brun,
- 2 linguri cu apa,
- 125 g de migdale macinate,
- 125 fulgi de ovaz,
- 3 linguri cu miere,
- 2 linguri cu fulgi de migdale,
- 60 de g de und organic, nesarat, taiat bucatele.
Mod de preparare:
- Incalzeste cuptorul la 200 grade Celsius.
- Unge putin o tava adanca pentru prajituri.
- Pune fructele, ghimbirul, scortisoara si menta.
- Adauga zaharul si apa.
- Fa un amestec din migdalele macinate si fulgii de ovaz si intinde-l pe deasupra fructelor – ai nevoie de o cantitate suficient de mare pentru a realiza un strat de 2,5 cm grosime.
- Picura mierea pe deasupra, presara fulgii de migdale, pune bucatelele de unt.
- Pune tava in cuptor si lasa la copt 20 de minute.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
