Ingrediente:
- 450 g amestec de fructe (mere sau pere curatate de coaja si feliate, caise uscate, stafide)
- 2,5 cm radacina de ghimbir, rasa,
- ½ lingurita cu scortisoara,
- 6 frunze de menta,
- 2 lingurite zahar brun,
- 2 linguri cu apa,
- 125 g de migdale macinate,
- 125 fulgi de ovaz,
- 3 linguri cu miere,
- 2 linguri cu fulgi de migdale,
- 60 de g de und organic, nesarat, taiat bucatele.
Mod de preparare:
- Incalzeste cuptorul la 200 grade Celsius.
- Unge putin o tava adanca pentru prajituri.
- Pune fructele, ghimbirul, scortisoara si menta.
- Adauga zaharul si apa.
- Fa un amestec din migdalele macinate si fulgii de ovaz si intinde-l pe deasupra fructelor – ai nevoie de o cantitate suficient de mare pentru a realiza un strat de 2,5 cm grosime.
- Picura mierea pe deasupra, presara fulgii de migdale, pune bucatelele de unt.
- Pune tava in cuptor si lasa la copt 20 de minute.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic
Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
