Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Zodii fidele: singurii barbati din zodiac pentru care merita sa lupti!

de Viorica Ghinea la 2020-05-25
Zodii fidele: singurii barbati din zodiac pentru care merita sa lupti!
Fidelitatatea in cuplu este o trasatura tot mai rar intalnita in zilele noastre. Dar cum iti poti da seama de la inceput ce barbat merita increderea ta si care nu? Astrologii vin in sprijinul nostru si ne marturisesc doua zodii fidele cu care poti sa faci casa buna. Asadar, iata ce bartbati din zodiac merita sa depui tot efortul tau!


Orice femeie cunoaste semnele care demonstreaza ca partenerul ei nu o va insela, dar cu siguranta iti va prinde bine si sa iti dai seama inca de la inceput ce barbat ai langa tine in functie de zodia in care s-a nascut. Putine zodii sunt fidele in dragoste, asa ca este bine sa iti iei o masura de precautie atunci cand iti faci griji in privinta viitorului partener.


Barbatul Taur, pe lista zodiilor fidele


Poti sa spui orice despre barbatul Taur, dar nu si faptul ca nu ar fi fidel intr-o relatie de cuplu. Acesta isi respecta partenera mai mult decat orice pe lume, asa ca poti sa mergi pentru el pana in panzele albe. Este rabdator, sincer si echilibrat, asa ca nu te va dezamagi niciodata.

Loialitatea este una dintre caracteristicile de baza ale barbatului nascut in semnul Taurului, astfel ca ocupa un loc frutas pe lista zodiilor fidele. Odata ce ii vei demonstra ca esti femeia de care are nevoie langa el, te va coplesi cu atentia lui. Este in stare de orice doar pentru a te face fericita, asa ca nu mai are timp si pentru alte femei din jurul lui. Nu va ceda tentatiei nici daca i se ofera o armata de femei sexy...


Barbatul Capricorn, printre cele mai fidele zodii de barbati


De pe lista zodiilor fidele nu avea cum sa lipseasca barbatul Capricorn. Atunci cand acest nativ se implica intr-o relatie, o face total. Siguranta si increderea cantaresc mult pentru el in domeniul amoros si nu numai. Poti sa il supui la multe teste de incredere pentru ca nu va pica la niciunul. Dimpotriva, le va trece pe toate cu brio, facandu-te sa te simti cea mai norocoasa femeie din lume.

Intelepciunea de care da dovada il va feri intotdeauna de drumurile gresite, asa ca nu ar trebui sa iti faci griji in privinta faptului ca ar putea sa te insele cu orice femeie ii iese in cale. Nu va avea un astfel de comportament nici macar atunci cand relatia dintre voi nu mai decurge asa cum ar trebui. Va prefera sa discute cu tine, sa lupte pentru legatura voastra, nu sa fuga in bratele primei ispite care ii iese in cale.


Acestea sunt cele mai fidele zodii de barbati din horoscop, asa ca ai tras lozul castigator daca partenerul tau este guvernat de unul dintre aceste semne astrologice.


Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.34 din 5 - 22 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fidelitate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cupluri fericite

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relatie de cuplu

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0