Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ploua. Cu ce ne imbracam

Ploua. Cu ce ne imbracam
Primavara acestui an este una generoasa in temperaturi ridicate. Dar cei de la Vremea ne anunta ca se apropie „instalibilitatea atmosferica”, ceea ce inseamna ca va ploua. Ce facem atunci? Ne luam repede cele mai inchise haine la culoare din dulap? Punem peste noul pardesiu, in care am investit jumatate din salariu, o pelerina de ploaie de la Obor?


Exista solutii pentru a nu renunta la piesele sic. Designeri renumiti au hotarat sa-ti dea o mana de ajutor, pentru a-ti extrem de usor sa fii in tendintele de primavara-vara 2012. Casa Mulberry a folosit combinatii intre tinutele feminine de sezon si haine de ploaie din lac. Asa vedem cum o jacheta de ploaie din lac intr-o nuanta electrica merge foarte bine cu o fusta lunga din matase, diafana si pretioasa.
haine-de-ploaie
Brandul spaniol Lemoniez recomanda acelasi tip de vestimentatie pentru un look casual de zi, plus jacheta din fas. In caz ca ploua sau bate vantul. Ramanem pe teren spaniol unde AlbaCardala, propune haine de ploaie din plastic colorat in combinatii cu tinute sport.
Marii clasici de la Dolce & Gabbana prezinta stilul glamour de inspiratie retro: haine de ploaie decorate cu detalii florale imprumutate din materialul rochiei. 
Coborand de pe podium, stim ca e mai greu ca, in viata reala, sa incropesti ceva sofisticat. Va oferim noi cateva sfaturi:
- Adaugati culoare! Nu va speriati sa purtati ceva in tonuri puternice, haioase. Vremea inchisa poate fi deprimanta, asa ca va puteti salva purtand ceva dragalas.
- O umbrela frumoasa poate fi un accesoriu important. Nu aveti nicio scuza pentru a avea mereu cu voi o simpla umbrela neagra. Nu cheltuiti insa prea mult pe ea, caci, cel mai probabil, o veti uita la birou cand da soarele si trebuie sa va intalniti cu cel drag.
- Fiti atente ce materiale puratti atunci cand ploua. E evident, dar, totusi: nu va incaltati cu pantofii delicati de piele intoarsa. Ii veti strica. Acelasi lucru e valabil si pentru geanta din piele intoarsa primita cadou de Craciun. Mergeti pe mana cizmelor de cauciuc.
- Mergeti pe mana cizmelor de cauciuc. Cerul este limita in acest caz, caci oferta este extrem de variata, astfel incat sa satisfaca orice stil. Distrati-va si gasiti o pereche pe sufletul vostru.
Mai jos este tinuta zilei, pe gustul nostru. Voua va place?
What to wear on a rainy day
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tinuta

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0