Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa prelungesti durata de viata a bateriei auto

de Sunt Fericita la 2022-07-05
Cum sa prelungesti durata de viata a bateriei auto
Bateria auto este una dintre componentele esentiale ale masinilor noastre, iar din acest motiv trebuie sa stim cum trebuie sa fie intretinută aceasta, astfel incat sa functioneze optim. Daca vrei sa prelungesti viata bateriei tale auto, iata care sunt lucrurile pe care ar trebui sa le stii si sa le aplici.


Asigura-te ca ai la indemana solutii de repornire a bateriei
 
In general se recomanda sa ai in vedere faptul ca acumulatorii nu trebuie lasati sa se descarce complet, insa pentru situatii deosebite exista solutii potrivite. Poti alege incarcatoare si convertoare auto care te vor ajuta in situatiile delicate intampinate cu masina ta. Prin transformarea curentului alternativ in curent continuu, aceste redresoare te pot ajuta sa ai suficient de mult curent in baterie pentru a realiza drumurile pe care le ai de facut, fara grija descarcarii acesteia. 
 
Verifica masina cu regularitate
 
Pentru a prelungi durata de viata a bateriei auto, o solutie foarte simpla este aceea de a face vizitele regulate in service, pentru verificarea starii acesteia. Specialistii pot identifica rapid daca este o problema la nivelul acumulatorilor si te pot ajuta sa o solutionezi, astfel incat sa poti circula in siguranta cu masina, fara grija opririi acesteia atunci cand ai mai mare nevoie de ea. 
 
Este recomandat sa apelezi la specialisti in domeniu, de la un service in care sa ai incredere, deoarece acestia iti pot oferi solutiile de care ai nevoie pentru ca masina ta sa functioneze in mod eficient.  
 
Nu apela la serviciile unor service-uri care nu pot oferi garantii sau care iti propun schimburi compromitatoare in ceea ce priveste componentele masinii. Firmele profesionale vor incerca intotdeauna sa iti ofere servicii eficiente si nu doar sa produca profit.

Nu cumpara bateria de la dealeri neautorizati
 
Pentru a proteja durata de viata a bateriei este recomandat sa ai in vedere cumpararea acesteia doar din magazinele specializate. Nu accepta compromisuri in ceea ce priveste bateria, deoarece acest lucru te poate costa siguranta. 
 
De asemenea, nu cumpara baterii la mana a doua, pentru ca nu ai cum sa stii care sunt defectele acesteia. De asemenea, pe langa gradul de uzura nu poti sti daca este un produs de calitate, care sa iti poate oferi siguranta la drum.
 
Chiar daca o baterie noua poate costa destul de mult acest lucru ar trebui privit ca o investitie in siguranta ta si eficienta masinii tale. De aceea este important sa aloci un buget corect pentru acumulatorii masinii, pentru ca aceasta sa functioneze perfect. 
 
Redu consumul de curent in masina
 
O masina noua poate fi o experienta nemaipomenita, insa este necesar sa ai in vedere faptul ca fiecare sistem pe care il folosesti va reduce energia bateriei. Climatizarea, farurile, functia de dezaburire, toate aceste functii nu ar trebui sa fie utilizate fara a porni motorul in prealabil.
 
O masina inseamna inainte de orice grija si raspundere, asa ca trebuie sa acorzi atentie tuturor detaliilor. Nu lasa bateria sa se descarce complet, foloseste un convertor si de asemenea foloseste cat mai putine resurse care ar putea consuma energia.
 
La nevoie, cere ajutorul specialistilor care te pot ghida pentru a alege in mod corect produsele destinate ingrijirii masinii tale. Alege calitatea, inainte de orice, iar masina ta va fi pregatita de orice drum. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre masina

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0