Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce genti se poarta in 2013

Ce genti se poarta in 2013
Sunteti gata sa aflati ce genti se poarta anul acesta? Designerii de top si-au accesorizat prezentarile de moda pentru sezonul de primavara/vara 2013 cu cele mai nebunesti modele. Se poarta plicurile de toate formele si marimile, dar si gentile mini. Gentile care trebuie purtate in acest an sunt cele indraznete, unicat, in forme iesite din comun. Gentile pot fi asortate la culoare cu bluza, cu geaca, cu pantalonii. Se poarta lila, bleu, galben, verde, roz pudrat, negru, rosu.


Gentile mini
Gentile mini sunt un mare trend al sezonului acesta. Apar in variate forme si stiluri. Gentile mini pot fi purtate pe incheietura sau tinute de manere. Diane Von Furstenberg a prezentat gentute ciudate, iar Louis Vuitton a oferit forme clasice si modele jucause in patrate alb-negru.
Gentile care se tin de maner
Aceste genti sunt moderne si casual. Au diverse materiale si forme. Prada si Rochas ofera genti cu maner mic, iar Mulberry si-a lansat o geanta cu maner sub forma de lant.
Plicuri
Plicurile au finisaje diferite, marimi si stiluri diferite. Exista plicuir mini sau oversize, plicuri in materiale metalice sau din amteriale dure cu forme geometrice.
Exista si plicurile cu pliuri, de la Victoria Beckham, Reed Krakoff, Carolina Herrera, Hermes. 
Plicurile metalice au fost vazute pe podium la prezentarile Victoria Beckham, Viktor & Rolf, Dries Van Noten. La Fendi, plicul metalic este acoperit in totalitate de paiete.
Plicurile in forme ciudate au fost vazute pe podiumul de prezentare la Ralph Lauren, Sportmax, Giamfranco Ferre si la alti designeri.
Si mai exista plicurile cu imprimeuri variate si cu cele mai neobisnuite infrumusetari, cum ar fi tinte, margele, pietre false sau ciucuri.
Rucsacuri
Rucsacurile si-au facut si ele aparitia: sunt fie sport, la DKNY, sau luxoase, la Hermes.
Piele de reptila
Pielea de reptila e nelipsita anul acesta: la Botega Venetta si Elie Saab (piele de crocodil), Giamfranco Ferre, Gucci si Giorgio Armani (piele de piton).
Imprimeuri 
Avem imprimeuri florale vesele, dar si patratele alb/negru sau colorate la Louis Vuitton. Moschino propune dungi.
Gentile cu gura sac
Au variate finisaje si forme, multumita partii dure din geanta. In partea de sus, iau forma unui saculet, tinandu-se deci in mana. 
Manere creative
Chanel a propus manere lant cu zale mari, iar Acne, manere din cablu de telefon. 
Gentile transparente
Iata un mare trend: au fost vazute la Jenny Packham, Valentino, Burberry Prorsum sau Holly Fulton, dar si la Stella McCartney si Gucci.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre genti

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre chanel

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre gucci

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
In cautarea unei diete echilibrate si sanatoase, fulgii de ovaz sunt un aliat de nadejde pentru cei ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0