Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Proceduri estetice care iti pot reda increderea in farmecul tau

de Sunt Fericita la 2021-08-23
Proceduri estetice care iti pot reda increderea in farmecul tau
Chirurgia plastica estetica are rolul de imbunatati aspectul fizic al pacientilor care isi doresc acest lucru. Pentru unii, asta poate insemna reproiectarea conturului si formei fetei, tratamentul varicelor sau eliminarea cheliei. Alti pacienti isi pot dori netezirea ridurilor ori marirea sanilor. Chirurgia plastica ofera multe proceduri care pot ajuta atat femeile dar si barbatii sa-si creeze aspectul fizic, astfel incat sa obtina o imagine care sa le redea increderea in sine si confortul oferit de propriul corp.


Printre cele mai des intalnite operatii estetice se numara: marirea sanilor, liposuctia, remodelarea nasului, otoplastia, chirurgia pleoapelor, abdominoplastia si liftingul facial. 


 

Pentru persoanele care doresc sa-si imbunatateasca aspectul fizic, chirurgia plastica estetica este o optiune excelenta. Dar pe langa aceasta functionalitate, medicina estetica poate fi utilizata in scopuri strict medicale, pentru persoanele care au suferit accidente grave si au nevoie de restabilirea functiilor anumitor parti ale corpului sau pentru eliminarea cicatricilor de la operatii mai vechi. 


 

Poti afla in continuare cateva detalii despre procedurile estetice care iti pot reda increderea in farmecul tau. 


 

Marirea sanilor

Este procedura care mareste sau modifica forma sanilor. În timpul procedurii chirurgul intervine pentru a modela si a ridica sanii, precum si a le mari dimensiunea cu ajutorul unui implant mamar. Femeile apeleaza la aceasta procedura din diverse motive, dar cea mai mare parte isi doresc sa-si echilibreze forma corpului si sa-si sporeasca increderea in sine. 


 

Otoplastia

Se refera la remodelarea chirurgicala a urechilor indepartate de cap, in termeni populari numite clapauge. O persoana care a suferit o leziune a urechilor ori s-a nascut cu o anomalie congenitala, poate rezolva aceasta problema cu ajutorul unei operatii de otoplastie pret accesibil. Cunoscuta si sub denumirea de chirurgie cosmetica a urechii, otoplastia ajuta la modificarea formei, pozitiei sau dimensiunii urechilor. Se poate realiza oricand, dar dupa implinirea varstei de 5-6 ani, astfel incat urechile sa aiba timp sa ajunga la dimensiunea maxima. 


 

Transplantul de par

Este o procedura care rezolva o problema ce afecteaza in special barbatii. Aspectul cheliei poate fi imbunatatit prin mutarea parului dintr-o zona cu crestere deasa, intr-o zona cheala. Într-o singura sesiune, pot fi mutate mai mult de 1000 de fire. În functie de particularitatile fiecarui pacient, pot fi recomandate mai multe sesiuni de transplant. 


 

Liftingul facial

Este interventia care rezolva pielea lasata, slabita, cazuta sau incretita de pe fata. În timpul procedurii, tesuturile faciale sunt ridicate, excesul de piele este indepartat, iar pielea primeste noi contururi. De obicei, liftingul facial include si ridicarea gatului. Alte proceduri care se realizeaza simultan cu liftingul facial sunt: remodelarea nasului, ridicarea fruntii si chirurgia pleoapelor. 


 

Blefaroplastia

Este cunoscuta si sub numele de chirurgia estetica a pleoapelor. Reprezinta remodelarea ochilor, prin eliminarea ridurilor si a pielii cazute. 


 

Rinoplastia 

Include orice interventie chirurgicala care modeleaza sau repara forma nasului. Rinoplastia poate fi recomandata din motive medicale sau poate fi efectuata din motive pur estetice. Printre beneficiile rinoplastiei se numara: marirea sau reducerea nasului, corectarea problemelor aparute in urma unui traumatism, corectarea  defectelor congenitale, ameliorarea sau rezolvarea problemelor de respiratie, ingustarea narilor. 


 

Abdominoplatia 

Reprezinta procedura prin care se imbunatateste forma abdomenului, prin indepartarea excesului de piele si grasime. Procedura poate intari muschii slabiti sau separati in abdomen, pentru a imbunatati aspectul abdomenului inferior. Rezultatele abdominoplastiei sunt permanente dar pot fi usor compromise daca nu se tine sub control alimentatia. Mentinerea unei greutati adecvate este necesara pentru ca talia sa pastreze dimensiunea dorita. 


 

Liposuctia

Este procedura care echilibreaza forma corpului prin eliminarea depozitelor de grasime formate in anumite zone. Grasimea este indepartata direct de sub piele, cu ajutorul unei canule de aspiratie sau cu ajutorul ultrasunetelor. Procedura nu are rolul de a reduce kilogramele si nu reprezinta o metoda pentru pierderea in greutate. 

Poate fi efectuata pe brate, coapse, solduri, fata, fese, stomac sau spate.


Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.63 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0