Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 solutii pentru o silueta ideala in timp record

de Sunt Fericita la 2022-06-27
5 solutii pentru o silueta ideala in timp record
Cu totii ne dorim sa obtinem o silueta de invidiat fara prea mult efort, insa acest lucru este mult mai dificil decat ne-am astepta. Totusi, cu multa vointa sau apeland la cateva trucuri, este posibil sa reusesti sa scapi destul de rapid de cateva kilograme in plus.


Daca si tu iti doresti sa iti reconturezi silueta dar nu stii de unde sa incepi, poti arunca o privire la cateva solutii pe care ti le propunem. Incearca-le si vezi care dintre ele ti se potriveste cel mai bine.
 
1. Renunta la zahar
 
Desi poate parea o schimbare foarte drastica in alimentatia ta, aceasta nu va intarzia sa dea rezultate. Zaharul este acel aliment pe care nu te-ai opri niciodata din a-l consuma si care poate contribui instantaneu la cresterea in greutate. Desi ne ofera energie si ne ajuta sa trecem peste o zi grea, poate fi extrem de periculos pentru sanatate.
 
De aceea, ai putea lua in considerare renuntarea la orice fel de produse care contin zahar procesat, precum dulciurile, sucurile carbogazoase, chiar si painea alba.
 
2. Incearca dieta Paleo
 
Acest tip de dieta se numara printre acele regimuri minune care te pot ajuta sa scazi rapid in greutate si sa ajungi mai aproape de silueta mult dorita. Ea se concentreaza doar pe consumul de produse sanatoase naturale, fara nimic procesat. 
 
Asadar, ar trebui sa incluzi in mesele tale doar fructe, legume, carne, oua si nuci. Orice fel de lactate, dulciuri, alcool, cafea si alte alimente procesate vor trebui sa dispara. Desi si aceasta solutie este una drastica, dieta Paleo este sanatoasa si te poate ajuta sa obtii rezultatele mult dorite.
 
3. Consuma multe fibre
 
Un principal inamic al siluetei este mancatul prea mult. De multe ori, tindem sa luam mai multe mese sau sa mancam mai mult decat avem nevoie pentru simplul fapt ca simtim ca nu ne-am saturat. Insa, consumul de fibre ar trebui sa rezolve aceasta problema.
 
Acestea sunt foarte bune pentru a ajuta la instalarea senzatiei de satietate, asadar nu va fi nevoie sa mananci prea mult pentru a fi suficient pentru corpul tau. De asemenea, nu ti se va face foame la fel de repede. Cele mai bune surse de fibre sunt cerealele integrale, semintele, fructele, legumele si nucile.
 
4. Fa sport
 
Desi poate nu iti doreai sa auzi acest raspuns, activitatea fizica este esentiala pentru conturarea siluetei si pentru a scapa de kilogramele in plus. Orice fel de efort fizic va fi de ajutor, asa ca incearca sa te mentii cat mai activa. 
 
Insa, pentru rezultate rapide, opteaza pentru un program de exercitii. Workout-urile de tip HIIT (high intensity interval training) s-au dovedit a fi foarte eficiente in arderea rapida a grasimilor. Acestea combina exercitii de scurta durata, executate la o intensitate medie spre mare, ajutand la consumul de calorii de-a lungul intregii zile si contribuind la pierderea rapida in greutate.
 
5. Incearca interventiile estetice
 
Daca alte metode intarzie sa dea rezultate, poti lua in considerare si operatiile estetice pentru a obtine silueta mult dorita. O solutie ar fi operatia de liposuctie, prin care sa indepartezi depozitele inestetice de grasime din diferite zone ale corpului.
 
Daca, totusi, ai reusit sa pierzi foarte mult in greutate, cel mai probabil mai exista grasime restanta sau exces de piele in anumite zone. Acest lucru se intampla deoarece pielea isi pierde din elasticitate si nu poate lua forma corpului atunci cand are loc slabirea excesiva. In astfel de situatii, poti incerca remodelarea corporala.
 
Atat pentru remodelare corporala, cat si pentru liposuctie sau orice alte operatii estetice, poti lua legatura cu un chirurg estetician. Acesta te va sfatui cel mai bine cu privire la procedurile pe care le poti urma pentru imbunatatirea siluetei.
 
Oricine isi doreste sa aiba o silueta cat mai armonioasa, fara surplus de grasime. Uneori, acest lucru poate fi mai dificil de obtinut, insa miscarea si alimentatia sanatoasa sunt cheia. Cu cat vei duce un stil de viata mai echilibrat, cu atat va fi mai usor sa ai aspectul fizic pe care ti-l doresti.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0