Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Pulovere in tendinte pentru toamna 2018

de Sunt Fericita la 2018-10-30
Pulovere in tendinte pentru toamna 2018
Temperaturile au scazut deja in termometre, fapt care ne-a determinat sa ne schimbam garderoba si sa trecem la hainele mai groase de toamna. Si pentru ca puloverele sunt elementele cheie ale sezonului, iata cateva modele care te vor ajuta sa fii in tendinte in aceasta toamna a anului 2018!


Modelele de pulovere nu se epuizeaza niciodata. Si chiar daca ai crede ca le-ai vazut pe toate, in fiecare an designerii vin cu noi propuneri care ne fascineaza. Se asorteaza usor oricarei tinute, fie ca vrei sa fii doar casual cu o pereche de jeans, fie o fusta cu un model elegant de pulover. Si in aceasta toamna sunt cateva pulovere pe care este musai sa le ai in garderoba, asa ca iata care sunt acestea!
 
Pulover cu aplicatii. Un must have al sezonului, in ceea ce priveste vestimentatia, puloverul cu aplicatii este piesa care te ajuta sa accesorizezi orice tinuta. Modelele sunt creative deoarece aplicatiile pot fi margele, paiete, ciucuri sau orice alte detalii care atrag atentia. 
 
Pulover burgundy. Practic, este modelul de pulover care te ajuta sa te alaturi si mai mult peisajului de toamna. Este o culoare eleganta, sofisticata, iar o tinuta care este compusa dintr-o pereche de jeansi si un pulover burgundy este una extrem de eleganta. Este o alegere sofisticata si pentru faptul ca te ajuta sa iti cresti increderea in tine.
 
Pulover din casmir. Nimic nu este mai catifelat si mai calduros decat casmirul. Este o piesa vestimentara care va ramane oricand in tendinte, asa ca investeste intr-un model care sa te diferentieze. Alege puloverul din casmir in culori vibrante tocmai pentru a aduce un plus de culoare tinutei.
 
Pulover cropped. Este modelul cel mai prezent in aceasta toamna. Puloverul scurt aduce putin cu anii 90’, insa infrumuseteaza orice stil vestimentar. Poate fi purtat cu rochii, fuste sau simpli pantaloni de trening deoarece efectul este unul spectaculos. 
 
Pulover crosetat. Daca in familia ta bunica este pasionata de crosetat, acum este momentul ei de glorie. Puloverele crosetate, care au un model diferit, forme geometrice, modele etno sunt de-a dreptul fascinante in aceasta toamna. Sunt confortabile si te ajuta sa creezi un stil contemporan dintr-o singura miscare.
 
Pulover in dungi. Nu mai este nevoie de prezentare pentru puloverele in dungi. Se vor purta intotdeauna, insa cel mai important este sa stii cum sa le porti. Croiurile simple sunt la moda in aceasta toamna, asa ca achizitioneza-ti un model.
 
Maleta. Este piesa vestimentara care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba nici unei femei. O maleta neagra este un model elegant de pulover  pe care il poti accesoria foarte usor. 
 
Pulover lung. Un pulover  de lungimea unei rochii este piesa de rezistenta a sezonului. Vei reusi sa starnesti admiratie daca porti un pulover lung accesorizat cu o fusta midi. 
 
Pulover cu maneca bufanta. Pentru a fi in centrul atentiei in acest sezon ai nevoie de piese vestimentare care sa te puna in valoare. Puloverul cu maneca balon este piesa de rezistenta din aceasta toamna.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 2.75 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
    In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
    Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0