Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 spatii din casa pe care le poti redecora folosind caramida

de Sunt Fericita la 2021-03-08
5 spatii din casa pe care le poti redecora folosind caramida
Caramida este un material care se preteaza foarte bine pentru construire, insa nici in ceea ce priveste decorarea nu sta rau. Poti folosi caramida pentru a da o nota personala locuintei tale, deoarece aceasta se integreaza in aproape orice tip de peisaj, indiferent de stil. Iata cateva idei de amenajare care iti vor aduce cu siguranta o schimbare majora in casa ta!


Livingul decorat in stil industrial


Stilul industrial a castigat din ce in ce mai mult teren si iata-l asadar preferat de catre un numar din ce in ce mai mare de utilizatori. Practic, vei avea nevoie de caramida pentru a decora un perete sau doi, insa ar trebui sa te limitezi la atat, pentru a nu incarca spatiul. Peretii decorati in acest fel au tendinta de a atrage atentia asupra lor, oferind incaperii un aer usor industrial, rudimentar, insa extrem de placut la nivel vizual. Stilul industrial se preteaza in general amenajarii livingurilor sau spatiilor de mari dimensiuni, deoarece contrastul pe care il aduce caramida nu este unul tocmai potrivit pentru spatii mici. Daca ai decis ca vrei sa iti amenajezi locuinta in acest fel, te vei bucura sa stii ca poti comanda caramida online, fara a mai fi nevoit sa parcurgi orasul sau sa suporti aglomeratia, deoarece Mathaus iti livreaza caramida acasa pentru ca tu sa te sa iti poti amenaja locuinta dupa bunul plac.

Camera de zi in stil rustic

Caramida este un material care nu doar ajuta la izolarea termica a cladirilor, ci si emana caldura prin aspectul ei. De aceea, o vei putea folosi in proiecte de amenajare a semineelor sau sobelor, pentru a conferi spatiilor un aer rustic, calduros si primitor.
 

Baile decorate cu caramida 

Uneori baile decorate cu caramida sunt mai frumoase decat orice alta combinatie de decorare, mai ales daca alegi si alte tipuri de elemente naturale care sa completeze aspectul baii tale. Peretele pe care ai oglinzile din baie sau peretele pe care sprijina dulapul de baie, acestea sunt doar doua dintre ideile de utilizare a caramizii pentru decorare. Nu va trebui sa te temi cu privire la umezeala, deoarece poti folosi sigilanti speciali pentru caramida care sa tina aburul la distanta, protejand astfel aspectul peretelui. 
 

Bucataria de vara decorata cu un gratar de caramida


O bucatarie de vara poate arata cu mult mai bine daca o accesorizezi cu ajutorul unui gratar din caramida. Dincolo de aspect insa, vei vedea ca un gratar din caramida, complet functional, te va ajuta si in ceea ce priveste pasiunile tale culinare, de care te vei putea ocupa intr-un cadru natural, cu adevarat deosebit. 
 
Gratarul realizat din caramida se va incalzi mai repede si va pastra mai bine caldura, iar aspectul sau rustic cu siguranta va fi pe placul oricarui privitor. In plus, caramida este un material care nu arde si nici nu propaga incendiile, drept pentru care acest material se va preta foarte bine pentru gratare de acest tip. 
 

Borduri de terasa si separatoare din caramida


Daca vrei sa oferi locuintei tale un aspect deosebit, atunci poti folosi caramida si pentru a construi o bordura de caramida in zona terasei.  Acestea sunt foarte practice deoarece la nevoie le poti folosi ca bancute, mai ales daca asiguri bordurilor o latime suficient de mare. Poti de asemenea sa faci separatoare cu latime mica, prin care sa delimitezi gradina de casa, obtinand astfel un aspect deosebit. 
In plus, caramida rezista foarte bine la variatii de temperatura, drept pentru care vei vedea ca ea rezista foarte bine chiar si in cazul expunerii la intemperii. 
 
Caramida este un material de constructie care cucereste prin frumusete, dar si prin caracteristicile sale de rezistenta si izolare. Din acest motiv caramida este un material foarte cautat si utilizat intr-un numar foarte mare de aplicatii, atat la interior, cat si la exterior.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre caramida

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre decorare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre stil

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre amenajare

Cele mai citite articole

Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0