Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 tendinte importante in moda pentru toamna-iarna 2018-2019

de Camelia Diaconu la 2018-11-09
5 tendinte importante in moda pentru toamna-iarna 2018-2019
Deja vedem in magazine culori, imprimeuri, materiale si accesorii extravagante. Sezonul acesta, toamna-iarna 2018-2019, noi, femeile trebuie sa fim curajoase, pentru a stii sa ne punem in valoare mai bine trasaturile. Iti spunem care sunt cele mai importante tendinte in moda pentru acest sezon!


Vedem ca moda anilor 80’ este in plina desfasurare in vitrinele magazinelor de haine, la fel si accesoriile mari si jeansii cat mai evazati. Ei bine, trendurile acestui sezon ne surprind cu piese vestimentare cat mai excentrice facute special pentru a ne pune in valoare si pentru a straluci. Nu mai este foarte mult nici pana la sarbatorile de iarna, atunci cand vom fi preocupate de tinutele pentru petreceri, asa ca iata cateva idei in tendinte pentru aceasta perioada!
 
Imprimeul animal print. Nu vom scapa niciodata de acest imprimeu. Este unul dintre cele mai prezente trenduri pentru acest sezon, prezentat la majoriatea festivalurilor de moda de la Paris, Milano, Londra sau New York. Se poarta orice cu animal print, de la rochii, paltoane, genti si pana la incaltamine, accesorii, etc. O noutate in ceea ce priveste imprimeul de leopard este printul de sarpe, zebra, ghepard sau crocodil. 
 
Nuante de maro. Sunt reprezentative pentru toamna si vor avea un impact puternic asupra stilului vestimentar in acest sezon. Nuantele de maro vin usor in tendintele anilor 70’, dar se regasesc in toate piesele vestimentare. Poti purta cizme maro, rochii, pulovere, fulare, genti, etc.
 
Rochii mini. Satin, catifea sau matase vor fi materialele vedeta ale acestui sezon pentru rochiile mini de petrecere. In acest sezon vom vedea din plin rochii scurte create in toate formele. Sunt o optiune excelenta pentru petrecerea de Craciun si Anul Nou, asa ca fii cu ochii pe modelele care apar in magazine.
 
Cizme lasate. Cizmele lungi care sunt lasate si formeaza pliuri sunt vedetele acestui sezon. Uitam putin de cizmele de cowboy, dar si de cele pana la genunchi si le facem loc cizmelor lasate care completeaza perfect orice tinuta. Sunt un model practic de incaltaminte care se potriveste la rochii, fuste, blugi sau orice tip de pantalon. 
 
Carouri. Nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta in acest sezon de toamna-iarna 2018-2019. Vei regasi carouri la camasi, rochii, fuste, pantaloni si chiar paltoane. Daca vrei sa fii in tendinte, atunci trebuie neaparat sa iti achizitionezi o piesa vestimentara in carouri. Bineinteles ca nu trebuie sa fii imbracata din cap pana in picioare in carouri, o singura piesa intr-o tinuta este suficienta. 
 
Nu uita sa amintim nici despre puloverele cat mai interesante din acest sezon, vezi aici care sunt modelele de pulovere care se poarta toamna asta, dar nici de cristale si pietre pretioase si culori tari.


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0