Va prezentam o reteta de mucenici moldovenesti:
Aveti nevoie de:
Aluat:
1 kg faina
20 g drojdie
1 litru de apa
1 praf de sare
Glazura:
2 oua
1 cana zahar alb/miere
1 cana apa
250 g nuci macinate
Cum se face:
Incepeti prin prepararea unui aluat moale din faina, drojdie si apa, pe care il framantati 15-20 de minute, iar apoi il acoperiti si il lasati intr-un vas la crescut pentru o ora.
Apoi, incercati sa formati bucatele de aluat de forma cifrei 8, de lungimea palmei si de 2 cm grosime. Pe masura ce pregatiti formele, asezati-le in tava, unde le veti lasa apoi inca jumatate de ora sa creasca.
Stropiti-le apoi cu o pensula inmuiata in ou si bagati-le la cuptor pentru aproximativ jumatate de ora, pana se rumenesc.
In acest timp veti fierbe intr-un vas siropul din apa si zahar/miere pe care il veti intinde cu pensula peste mucenici dupa ce s-au racit. Presarati apoi si nuca macinata.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
