Poate v-ati dorit sa incercati ceva nou si usor de facut sau, pur si simplu, va doriti sa impresionati cu abilitatile pe care dumneavoastra le aveti atunci cand vine vorba de un desert delicios. Ei bine, noi avem propunerea ideala pentru un desert care nu doar ca va atrage privirea tuturor, dar va va face sa primiti aprecieri si intrebari despre reteta de la cei care l-au mancat. Noi va recomandam sa tineti reteta pentru dumneavoastra, astfel facandu-i sa revina de fiecare data pentru calitatile pe care le aratati atunci cand puneti dragoste in bucare.
Cateva portii de panna cotta vor fi gata in mai putin de o ora si-i vor incanta cu adevarat, asa ca puteti sa alegeti sa-l faceti oricand.
Veti avea nevoie de ½ l frisca lichida, 100 ml lapte, 50 g zahar tos, 1 plic zahar vanilat, 50 g ciocolata cu lapte, 30 g ciocolata neagra, 50 g ciocolata alba, 30 g nuci de padure, 3 foi gelatina, 1 pahar apa rece. Puteti mari proportiile, in functie de cati invitati aveti sau pentru cat timp vreti s-o aveti in frigider. Cel mai bine ar fi sa faceti suficienta cat sa aveti pentru o singura servire. Lasata prea mult timp la rece isi poate pierde din consistenta si gustul excelent pe care aceasta il are.
In plus, cine pastreaza un astfel de desert delicios intreg? Va disparea de pe farfurii intr-un timp foarte scurt!
Pentru a o preparara diluati gelatina in apa rece. Intr-o cratita mica, amestecati frisca lichida in care puneti lapte, zahar vanilat si zahar tos. Asezati cratita pe foc mic pana cand compozitia incepe sa fiarba. Opriti focul, strecurati gelatina si o topiti in crema de frisca, amestecand continuu. Pentru urmatorul pas impartiti compozitia in mod egal in forme termorezistente de silicon pe care le puneti la frigider minimum 2 ore.
La servire puteti decoraj prajitura cu ciocolata rasa sau cateva sticksuri (rolls) realizate din ciocolata topita, care le confera si un aspect mai profesionist, impresionand intr-adevar.
Pofta buna!
Cateva portii de panna cotta vor fi gata in mai putin de o ora si-i vor incanta cu adevarat, asa ca puteti sa alegeti sa-l faceti oricand.
Veti avea nevoie de ½ l frisca lichida, 100 ml lapte, 50 g zahar tos, 1 plic zahar vanilat, 50 g ciocolata cu lapte, 30 g ciocolata neagra, 50 g ciocolata alba, 30 g nuci de padure, 3 foi gelatina, 1 pahar apa rece. Puteti mari proportiile, in functie de cati invitati aveti sau pentru cat timp vreti s-o aveti in frigider. Cel mai bine ar fi sa faceti suficienta cat sa aveti pentru o singura servire. Lasata prea mult timp la rece isi poate pierde din consistenta si gustul excelent pe care aceasta il are.
In plus, cine pastreaza un astfel de desert delicios intreg? Va disparea de pe farfurii intr-un timp foarte scurt!
Pentru a o preparara diluati gelatina in apa rece. Intr-o cratita mica, amestecati frisca lichida in care puneti lapte, zahar vanilat si zahar tos. Asezati cratita pe foc mic pana cand compozitia incepe sa fiarba. Opriti focul, strecurati gelatina si o topiti in crema de frisca, amestecand continuu. Pentru urmatorul pas impartiti compozitia in mod egal in forme termorezistente de silicon pe care le puneti la frigider minimum 2 ore.
La servire puteti decoraj prajitura cu ciocolata rasa sau cateva sticksuri (rolls) realizate din ciocolata topita, care le confera si un aspect mai profesionist, impresionand intr-adevar.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
