Iata si cum se prepara macaroanele in stil frantuzesc:
ingrediente:
500 gr macaroane
500 gr branza telemea
2 oua BIO
500 gr broccoli
oregano, cimbru, busuioc, chimen
Macaroanele se fierb si apoi se lasa in oala in apa rece, pentru a-si recastiga fermitatea si pentru a se descalci si dezlipi.
Separat, intr-o oala incapatoare, se rupe branza in bucatele si se piseaza cu degetele. Se adauga putin ulei de masline si apoi ouale.
Se amesteca totul pana cand devine o pasta nu foarte fina si apoi se adauga buchetele de broccoli maruntite fin, la cutit si ierburile aromatice maruntite.
Se adauga macaroanele fierte si bine scurse de apa si se da la cuptor. In maxim 30 de minute, la foc mediu, pastele vor prinde o crusta aurie si atunci stim ca sunt gata de servit.
Pofta buna!
sursa foto: www.sxc.hu
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
