Iata si cum se prepara macaroanele in stil frantuzesc:
ingrediente:
500 gr macaroane
500 gr branza telemea
2 oua BIO
500 gr broccoli
oregano, cimbru, busuioc, chimen
Macaroanele se fierb si apoi se lasa in oala in apa rece, pentru a-si recastiga fermitatea si pentru a se descalci si dezlipi.
Separat, intr-o oala incapatoare, se rupe branza in bucatele si se piseaza cu degetele. Se adauga putin ulei de masline si apoi ouale.
Se amesteca totul pana cand devine o pasta nu foarte fina si apoi se adauga buchetele de broccoli maruntite fin, la cutit si ierburile aromatice maruntite.
Se adauga macaroanele fierte si bine scurse de apa si se da la cuptor. In maxim 30 de minute, la foc mediu, pastele vor prinde o crusta aurie si atunci stim ca sunt gata de servit.
Pofta buna!
sursa foto: www.sxc.hu
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
