Ingrediente:
1/2 kg de cartofi albi
1/2 de telina mica
2 morcovi
1 pastarnac mic
1 radacina de patrunjel
1 legatura de patrunjel
2 catei de usturoi
piper si ulei de masline
1/2 litru de bors preparat in casa
Mod de preparare:
Toate legumele, in afara de cartofi, se pun la fiert cu ulei de masline. Cand sunt aproape fierte, se adauga cartofii taiati marunt si se lasa la fiert pana cand telina este perfect patrunsa.
In acest moment, cartofii vor avea consistenta perfecta, nu se vor transforma in puree.
Cand ciorba este gata, se adauga bors fiert in prealabil si cei doi catei de usturoi taiati marunt. Dupa gust, se adauga si piper, in cantitatea dorita. Daca doriti o ciorba extrem de picanta, puteti adauga, in loc de piper, ardei iute taiat marunt, rosu si verde.
La final, in momentul servirii, se adauga si patrunjelul taiat marunt. Daca il adaugam cat timp ciorba este inca pe foc, aroma sa se va irosi.
Pofta buna!
sursa foto: www.sxc.hu
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
