200 de grame de linte rosie
o ceapa medie
un morcov mare
jumatate de pastarnac
jumatate de telina
Lintea se inmoaie timp de 10 minute in apa rece. Se clateste bine si apoi se pune la fiert intr-o oala cu apa rece si foarte putina sare.
Alaturi, se caleste putin ceapa in ulei de masline, alaturi de restul legumelor tocate marunt sau date pe razatoare. Se calesc pana cand devin aurii si apoi se adauga alaturi de linte, in oala mare.
Se fierbe totul pana cand lintea se topeste in gura si pastarnacul este si el moale. Se lasa la racit, se baga la blender si rezulta o pasta genial de gustoasa si foarte satioasa.
Punem oregano si busuioc, patrunjel, sare, piper si nu numai! Puneti-va creativitatea la munca si asezonati supa cu ce arome credeti ca ar merge!
Pofta buna!
sursa foto: wwww.sxc.hu
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.83
din 5
- 3 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!