- carne de porc
- prosciutto crudo
- o capatana de usturoi
- rozmarin
- boabe mustar
- dafin
- sare si piper
- un pahar de vin
Cum se face:
Se ia o bucata de carne de porc de dimensiuni mari si se bate bine, astfel incat sa fie cat mai subtire, pana cand intreaga cantitate va avea aceeasi grosime.
Amesteca apoi intr-un bol condimentele: usturoiul tocat marunt, feniculul, rozmarin, boabe de mustar, 3-4 frunze de dafin, o lingura de sare si un strat de piper. Amestecati condimentele si presarati-le pe suprafata carnii, pe ambele parti si apoi inveliti carnea cu o folie alimentara si o tineti la macerat pana a doua zi.
Apoi veti rula carnea, o veti inveli cu felii de prosciutto crudo si o veti lega cu ata sfoara alimentara. Puneti rulada intr-o tava (pe o foaie de copt) si o bagati la cuptor, insa abia dupa ce va asigurati ca s-a incins la 180 de grade.
Lasati compozitia la copt timp de o ora si apoi adaugati si vinul, care o va face mai frageda.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
