Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Rulada de porc invelita in prosciutto crudo

Rulada de porc invelita in prosciutto crudo
de la 2015-12-28
Rulada de porc invelita in prosciutto crudo

Rulada de porc, cu condimente aromate si bucati de prosciutto crudo este pe placul tau inainte de sarbatorile de iarna? Inseamna ca trebuie sa incerci aceasta reteta:


Ai nevoie de:
- carne de porc
- prosciutto crudo
- o capatana de usturoi
- rozmarin
- boabe mustar
- dafin

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Teste REZOLVATE de Limba si Literatura romana pentru reusita la examenul de DEFINITIVARE profesori


Examenul de definitivat Venit Dat Luat Realizata de un colectiv de profesori cu experienta culegerea Teste REZOLVATE de Limba si Literatura romana pentru reusita la examenul de DEFINITIVARE iti pune la dispozitie 50 de teste conforme subiectelor elaborate de Centrul National de Evaluare si Examinare programelor specifice pentru...

Oferta Speciala
valabila 48h

- sare si piper
- un pahar de vin

Cum se face:
Se ia o bucata de carne de porc de dimensiuni mari si se bate bine, astfel incat sa fie cat mai subtire, pana cand intreaga cantitate va avea aceeasi grosime.

Amesteca apoi intr-un bol condimentele: usturoiul tocat marunt, feniculul, rozmarin, boabe de mustar, 3-4 frunze de dafin, o lingura de sare si un strat de piper. Amestecati condimentele si presarati-le pe suprafata carnii, pe ambele parti si apoi inveliti carnea cu o folie alimentara si o tineti la macerat pana a doua zi.

Apoi veti rula carnea, o veti inveli cu felii de prosciutto crudo si o veti lega cu ata sfoara alimentara. Puneti rulada intr-o tava (pe o foaie de copt) si o bagati la cuptor, insa abia dupa ce va asigurati ca s-a incins la 180 de grade.

Lasati compozitia la copt timp de o ora si apoi adaugati si vinul, care o va face mai frageda.

Pofta buna!



Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.33 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

Spune-ne opinia ta despre "Rulada de porc invelita in prosciutto crudo"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


4 + 5 =


Ce au spus ceilalti utilizatori despre "Rulada de porc invelita in prosciutto crudo"

ION MORARI @ 25-Dec-2015
"este o "PORCARIE""

Cele mai citite articole

Trebuie sa le eviti! Aceste greseli de curatare a tenului pot avea un efect nedorit. Imbatranirea ...
Crezi ca ai dat suficienti bani pe tot felul de medicamente pana acum si te-ai saturat? Exista ...
Fotografia nu este doar un hobby, poate fi si o metoda foarte buna de autovindecare, o terapie ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Asa este, ghirlandele luminoase iti pot schimba complet decorul dormitorului. Mi-am achizitionat 2 ...
“Prietenii sunt familia pe care ti-o alegi.” - Asa este!!!
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa - Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0