Ingrediente:
- 1 muschiulet de porc
- 3 fire de ceapa verde
- 4-5 frunze de busuioc poroaspat
- 1 lingura de pasta de hrean
- 1 ou
- 1 lingura de pesmet alb
- 200g carne tocata de vita
- 130g branza gorgonzola sau cascaval
- 5-6 ciupercute brune
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
Carnea de vita se amesteca cu oul, ceapa tocata marunt, sosul de hrean, pesmetul, busuiocul tocat fin si se asezoneaza cu sare si piper. Se framanta bine pana se incorporeaza toate ingredientele.
Muschiuletul de porc se curata bine de firisoarele de grasime, apoi se taie usor pe mijloc, cu grija sa nu il despicam, se bate bine ca pentru snitel, punand deasupra o folie de plastic. Se bate pana se obtine o felie subtire si uniforma.
Se pune pe masa o folie de aluminiu, se unge cu ulei de masline, se presara sare si piper si 1/2 lingurita de cimbru proaspat tocat. Se aseaza felia de snitel iar deasupra se pune carnea tocata. Se intinde frumos pe toata suprafata, apoi se pun bucatele de branza la mijlocul ruladei. Deasupra se aseaza si palariile de la ciupercute. Se ruleaza pe lungime in folia de aluminiu, rasucind bine capetele foliei.
Rulada se aseaza intr-o tava in care adaugam 300ml apa. Se da la cuptorul incins la 230 grade Celsius. Se lasa circa 25-35 de minute. Se scoate, se indeparteaza folia de aluminiu si se mai lasa in tava inca 5-10 minute sa se rumeneasca. Se poate servi cu garnitura de cartofi la cuptor.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
