Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Rulada germana pentru Craciun

Rulada germana pentru Craciun
Rulada germana pentru Craciun

Rulada din fructe este preferata germanilor pentru sarbatoarea Craciunului. O poti prepara si tu pentru a-ti incanta musafirii, pentru ca este delicioasa si nu dureaza mai mult de o ora sa o pregatesti.


Ce iti trebuie?
- 75 grame de faina (2 cani si jumatate);
- 2 lingurite praf de copt;
- 165 grame zahar pudra;
- 90 grame migdale;
- jumatate lingurita de cardamon pisat;
- 100 grame unt;

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Teste REZOLVATE pentru reusita la examenul de DEFINITIVARE invatatori


Sa dati… sau sa luati DEFINITIVATUL  Dvs ce v-ati propus “Sa iau Definivatul inseamna sa-mi implinesc visul din copilarie acela de a deveni omul care formeaza copiii de la primii pasi in scoala ” mi-a raspuns o tanara de 24 de ani care-si lua notite despre programa definitivat 2019 Daca vreti… sa va pregatiti...

Oferta Speciala
valabila 48h

- 125 grame crema de branza;
- 1 ou plus un galbenus in plus;
- 125 ml lapte;
- 2 linguri de coniac;
- o jumatate de lingurita de esenta de vanilie si migdale;
- 80 grame stafide;
- 1 sfert cana de fructe confiate rase;
- 160 grame zahar cernut, pentru glazura;
- 2 linguri de cirese/zmeura/mure confiate taiate cubulete;
- bilute argintii comestibile, pentru decor.
Cum se face?
Amesteca faina, praful de copt, zaharul pudra, migdalele, cardamonul si o jumatate de lingurita de sare, cu mixerul si adauga untul, crema de branza, oul cu galbenus, laptele, coniacul, esentele de vanilie si migdale si amesteca totul pana vei obtine un aluat. Intinde aluatul si adauga stafide si coaja rasa de la fructe, iar apoi pune-l intr-un bol acoperit timp de 15 minute, iar apoi baga-l intr-o tava la cuptor. Pana se coace rulada, fa o glazura din apa si zahar si pregateste ciresele confiate si bilutele argintii pe care sa le pui deasupra.


Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

    Spune-ne opinia ta despre "Rulada germana pentru Craciun"

    Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


    4 - 1 =

    Cele mai citite articole

    Boala Parkinson este o afectiune a sistemului nervos, care are efecte negative, in mod progresiv, ...
    Ne indulcesc zilele cu gustul lor deosebit. Fie ca sunt cu ciocolata, vanilie, ori cu branza, ...
    Locuiesti la casa si iti doresti ca si spatiul din curte sa fie amenajat modern, conform celor mai ...

    Comentarii articole

    Spune-ti parerea
    Asa este, ghirlandele luminoase iti pot schimba complet decorul dormitorului. Mi-am achizitionat 2 ...
    “Prietenii sunt familia pe care ti-o alegi.” - Asa este!!!
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Detoxifiere sanatoasa - Ghid complet pentru femei
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0