Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sa iesim din Matrix: tratamente alternative impotriva cancerului

de Sunt Fericita la 2014-11-25
Sa iesim din Matrix: tratamente alternative impotriva cancerului
Despre industra cancerului auzim din ce in ce mai des. Interesant este ca apar din ce in ce mai multi oameni care ne spun ca se poate vindeca si fara chimioterapie, doar cu remedii naturiste. Va prezentam astazi un scurt extras dintr-un ghid ce prezinta mai multe solutii naturiste pentru forme grave de cancer:


"Da, adevarul despre „industria cancerului” asa cum este ea in prezent este de-a dreptul socant, dar nu e nimic nou. Multe dintre cele mai importante progrese ale omenirii au venit de la niste oameni perceputi ca si inadaptati ai comunitatii stiintifice – Galileo, Pasteur, Fleming si altii despre care veti citi in curand, ale caror idei au fost considerate la vremea respectiva scandaloase de catre autoritati si de catre populatia generala.

Desi adevarata valoare a teoriilor lor a fost recunoscuta mai tarziu, perioada dintre momentul descoperirii si cel al acceptarii este de cele mai multe ori una lunga si din pacate multi oameni au suferit in timp ce comunitatea medicala accepta cu greu noile dovezi pozitive.

Vestea buna este ca exista un numar din ce in ce mai mare de oameni in intreaga lume care au decis ca aceasta trecere sub tacere a noilor tratamente este inacceptabila si care au inceput sa gandeasca liber si sa-si exercite dreptul de libera alegere in ceea ce priveste propria sanatate si modul in care au grija de ea – deci, daca ai ales ca citesti aceasta carte, afla ca nu esti singur!

 Un studiu recent a aratat ca aproximativ 64% dintre bolnavii de cancer din SUA au ales sa urmeze terapii alternative si un alt studiu recent desfasurat la Centrul Oncologic M.D. Anderson din SUA (cel mai mare centru de acest fel, cu 13.000 de pacienti) a aratat ca un incredibil procent de 83% dintre pacienti folosesc terapii alternative.


Tocmai ca raspuns la aceasta cerere extraordinara de alternative pentru tratamentele conventionale impotriva cancerului am decis sa cercetez si sa compilez pentru voi toti cele mai inovative terapii din intreaga lume.

De la antineoplaston la vasc, din India pana in Canada, aceasta colectie incredibila de alternative viabile este dovada ca alegerea tratamentului si puterea vindecarii se afla in continuare in mainile noastre."

Extras din ghidul "Vindeca astazi cancerul"

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cancer

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0