Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Semne ca inca e nebun dupa tine

Semne ca inca e nebun dupa tine
Daca sunteti impreuna de ceva timp, mai ales daca si stati impreuna sau sunteti casatoriti, marea ingrijorare este rutina; apoi apare si marea dilema: oare ma mai iubeste? Nu rutina este cel mai mare dusman al unui cuplu, mai ales daca sunteti un cuplu de oameni isteti, ci lipsa de interes. Iar aici te putem ajuta noi, oferindu-ti cateva indicii sau semne care iti arata daca mai e nebun dupa tine...


TE IUBESC, TE IUBESC, TE IUBESC. Daca iti spune des ca te iubeste, e semn clar ca inca mai e nebun dupa tine. Si e foarte posibil sa fie la fel de sincer ca la inceputul relatiei, iar sentimentul sa fie la fel de putenic.
ISI ARATA AFECTIUNEA. Chiar daca sunteti casatoriti/impreuna de cativa ani, asta nu e un motiv sa nu iti mai arate ca inca te mai iubeste si te adora. Daca te saruta inainte de a pleca la serviciu sau te imbratiseaza cand vede ca esti suparata, astea toate sunt semne ca inca ii mai pasa. Nu uita sa faci si tu la fel... stii cum se spune: intr-o relatie, ceea ce dai, aia primesti.
E FERICIT CAND E CU TINE. Daca e fericit cand vine acasa la tine si daca activitatile pe care le faceti impreuna ii lasa un zambet satisfacut pe buze (si nu vorbim despre sex acum), atunci inca te mai iubeste la nebunie. Lipsa iubirii nu poate fi ascunsa mult timp, la fel si afectiunea fortata. Daca obisnuieste sa iti arate ca te iubeste zilnic si totul vine natural, atunci nu ai de ce sa te ingrijorezi.
IL INTRISTEAZA SUPARARILE TALE. Desigur, aici depinde de cum e fiecare om, insa daca el este o persoana deschisa, care nu se teme sa isi arate sentimentele si se intristeaza cand tu esti suparata sau deranjata de o problema de la serviciu, de exemplu, atunci... inca te mai iubeste. E semn ca pentru el vietile voastre sunt legate si ca nu il lasa rece ceea ce se intampla cu tine in afara relatiei; iar asta este perfect normal intr-o relatie/casatorie in care cei doi parteneri se iubesc.
TINE LA OPINIILE TALE. Legat de ceea ce spuneam mai sus, daca partenerul tau simte ca vietile voastre sunt unite si intretaiate, atunci va aprecia opiniile tale legate de diferite subiecte. E foarte posibil sa vina sa iti ceara chiar si sfatul in probleme carora nu le poate gasi rezolvare. Toate acestea sunt semne ca, la nivelul subconstientului, el te considera o persoana importanta, alaturi de care vrea sa isi faca un viitor.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala


Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.95 din 5 - 10 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre semne

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0